Luxury Wine – Liquor Store & Vineyard WP Theme WordPress Teması

Açıklama

Luxury Wine – Liquor Store & Vineyard WP Theme WordPress Teması, Luxury Wine, modern bağ projeleri, çevrimiçi şarap dükkanı, şarap restoranı, üzüm çiftliği, sommelier Association, Wine Steward ve Food & Wine blogları için hazırlanmış taze ve şık bir şaraphane temasıdır. Ayrıca tarım ve gastro-turizm, vintage şarap, koleksiyon şarap, şarap kulübü, şarap mahzeni, şarap yetiştirici ile ilgili bir web sitesi oluşturmak için kullanabilirsiniz.
Şarap, premium peynir ve eko ürünleri üretiyorsanız mükemmeldir.
Lüks Şarap, Şaraphane WordPress eklentileri
Lüks şarap, şarap mağazanız aracılığıyla şarap, alkol satmak için WooCommerce ile uyumludur. Ayrıca wpBakery (sayfa oluşturucu. Şarap bloglamasına giriyorsanız, temayı modern bir blog stilleriyle tamamladık.
Her şeyden önce, tüm temanın öğelerini özelleştirmenize ve profesyonel sayfalar oluşturmanıza olanak tanıyan güçlü Essential Grid & Revolution kaydırıcı eklentileriyle uyumludur.

Luxury Wine – Liquor Store & Vineyard WP Theme WordPress Teması; WPBakery Page Builder WordPress Teması, WooCommerce WordPress Teması, WPML WordPress Teması, Tarım WordPress Teması, Turizm WordPress Teması, Alkol WordPress Teması, Blog WordPress Teması, E -Ticaret WordPress Teması, Yiyecek WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : WPBakery Page Builder, WooCommerce, WPML

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 5.7'ye kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-559

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews