Ozisti – Augmented Reality WooCommerce Theme WordPress Teması

Açıklama

Ozisti – Augmented Reality WooCommerce Theme WordPress Teması, Ozisti, artırılmış gerçeklik (AR) entegrasyonu olan devrimci, şık ve modern çok amaçlı bir WooCommerce WordPress temasıdır. Sadece basit bir WooCommerce mağazasından daha fazlasını inşa etmek istiyorsanız, olağanüstü bir çağdaş çözümdür. Herhangi bir çevrimiçi mağazaya uygun olacak: mobilya firması, elektronik, alet şirketi, iç / dış ürünler ajansı, moda kıyafetleri butikleri vb.
WooCommerce Store WordPress Özellikler Düzey Para Birimi Anahtarlayıcı
İstek Listesi ve Karşılaştırma Listesi
İnteraktif arama
Kategori Yönetimi
4 önceden yapılmış ana sayfa
9 hazır blog sayfası
GDPR ve Gutenberg Hazır
Artırılmış RealityAugmented Reality WordPress çözümü eklemek için seçenekler
“Artırma” adı verilen 3D artırılmış gerçeklik çözümü temaya entegre edilmiştir. Müşterileriniz AR’deki ürünlerinizle etkileşime girebilecektir. “Augment” uygulaması 14 günlük denemeye sahiptir ve daha sonra AR seçeneklerini kullanmaya devam etmek için ücretli planların 1’ini seçmeniz gerekir (Artırma Hizmetlerine kaydolduğunuzda% 7 promocode themerex kullandığınızdan emin olun).
Ayrıca GDPR Framework WP eklentisini ücretsiz ekledik ve Gutenberg temasını uyumlu hale getirdik.

Ozisti – Augmented Reality WooCommerce Theme WordPress Teması; WooCommerce WordPress Teması, WPML WordPress Teması, Elementor WordPress Teması, 3 Boyutlu WordPress Teması, Alışveriş WordPress Teması, Artırmak WordPress Teması, Artırılmış WordPress Teması, Elektronik WordPress Teması, Sanal WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : WooCommerce, WPML, Elementor

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 5.7'ye kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-554

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews