Kelly Young WordPress Teması

Açıklama

Kelly Young WordPress Teması, Fashion web sitesi oluşturmak son derece zaman alıcı bir süreç olabilir. Ancak, güzel Kelly Young WordPress teması onu zevkli bir deneyime dönüştürecek. Bu tema özellikle çağdaş kişisel stilistler ve alışveriş, moda ve yaşam tarzı blogcuları, tasarımcılar, dergiler ve diğer konularla ilgili web siteleri ve mağazaları için inşa edilmiştir.
Kelly Young, klasik ve pop-up olmak üzere iki tür menü sunuyor. Şık, temiz ve taze bir tasarıma sahiptir.
Tema popüler Elementor ile yapılır ve Slider Revolution, Essential Grid, Instagram Feed, Elegro Ödemesi ve daha fazlası gibi popüler eklentilerle çalışacak şekilde optimize edilmiştir! İnternette satmak isteyen bir moda perakendeciyseniz, tema sizin için mükemmel bir seçenektir, çünkü WooCommerce ile tamamen uyumludur.
Kullanıcının konforu için tema, moda işinize kesinlikle çok katkıda bulunacak tamamen duyarlı ve tamamen retinaya hazır yaratıldı.

Kelly Young WordPress Teması; WooCommerce WordPress Teması, WPML WordPress Teması, Elementor WordPress Teması, Randevu WordPress Teması, Blog WordPress Teması, Blog Yazarı WordPress Teması, Rezervasyon WordPress Teması, Tasarımcı WordPress Teması, E -Ticaret WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : WooCommerce, WPML, Elementor

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 5.7'ye kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-529

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews