Rosaleen WordPress Teması

Açıklama

Rosaleen WordPress Teması, Rosaleen, duyarlı, modern ve çekici bir sağlıklı yaşam tarzı dergisi ve blog WordPress temasıdır. Sağlık koçu, beslenme uzmanı, sağlıklı yiyecek ve yaşam tarzı blog yazarı, sağlıklı yemek ve tarifler web sitesi için tasarlanmıştır. Ayrıca Sports & Nutrition dergisi, spor salonu eğitmeni, kişisel fitness eğitmeni ve yaşam tarzı koç mağazası, vb. İçin çalışır. Ayrıca diyetolog, diyet programı, gastroenterolog ve seyahat blogu için harikadır.
Rosaleen, Elementor Page Builder ile yapılır. WooCommerce ile uyumlu olduğundan, web siteniz aracılığıyla bir şeyler satmak istiyorsanız tema mükemmel bir seçenek olacaktır. Ayrıca WP tarifi üreticisi ve esansiyel ızgara vb. İle çalışır.
Tema, son derece işlevsel ve çalıştırılmasını kolaylaştıran güçlü Themerex çerçevesine dayanmaktadır. Güçlü bir kısa kod ve widget seti kullanarak becerilerinizi ve başarılarınızı, görevlerinizi ve önceliklerinizi sergileyebilir, referans sağlayabilir ve portföyünüzü sergileyebilirsiniz. Gelişmiş çeviri seçenekleri, temanın herhangi bir dile kolaylıkla çevrilmesine izin verir.
Temamızla, web sitenizde Instagram ve etkinlik takvimini kullanabilirsiniz (örneğin okuyucuları ana sınıflarınız ve seminerleriniz hakkında bilgilendirmek için); Ayrıca Elegro Crypto ödemesi, Essential Grid, WPML vb. İle de uyumludur.

Rosaleen WordPress Teması; WooCommerce WordPress Teması, WPML WordPress Teması, Elementor WordPress Teması, Antrenörlük WordPress Teması, Diyetisyen WordPress Teması, Fitness WordPress Teması, Sağlık WordPress Teması, Sağlıklı WordPress Teması, Bütünsel WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : WooCommerce, WPML, Elementor

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 5.7'ye kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-528

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews