Prostart – Startup & Corporate WordPress Teması

Açıklama

Prostart – Startup & Corporate WordPress Teması, Şık ve modaya uygun WordPress tema ProStart, profesyonel bir taze ve temiz web sitesi başlatmanıza ve özel şirketinizi veya kurumsal işinizi başlatmanıza yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Girişiminiz hangi alanda çalışıyor olursa olsun (Web Tasarım Stüdyosu, Pazarlama Ajansı, Reklam Bürosu, Mimarlık ve İç Tasarım Firması, vb.), Prostart kârınızı tamamen artırmak için ihtiyacınız olan bir şeydir.
Başlangıç ??WordPress Tema Özellikleri
ProStart, WPBakery ile uyumlu hale getirilir. Ayrıca temanın güçlü ama kullanımı kolay yönetici paneli, her bir gönderiyi ve sayfasını özelleştirmenize yardımcı olacaktır. Tema, kısa kodlar ve özel widget’lar ve mega popüler WPBakery sayfa oluşturucu kullanılarak genişletilebilen ve özelleştirilebilen yönetimi kolay sayfa düzenleri kümesi ile birlikte verilir. Essential Grid eklentisi nedeniyle entegre olan çarpıcı galeriler, hizmetlerinizi ve portföylerinizi sergilemenizi sağlar.
Tam duyarlılık, SEO hazırlık, tek tıklamaca demo kurulumu, güçlü sayfa oluşturucu vb.-Tüm bu fantastik özellikler güçlü ve kolay çalıştırılan web sitesine sahip olmanıza izin verecektir.

Prostart – Startup & Corporate WordPress Teması; WPML WordPress Teması, WPBakery Page Builder WordPress Teması, Reklam WordPress Teması, Ajans WordPress Teması, Başvuru WordPress Teması, Mimari WordPress Teması, Blog WordPress Teması, Büro WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : WPML, WPBakery Page Builder

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 5.7'ye kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-524

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews