PathWell – A Senior Care Hospital WordPress Teması

Açıklama

PathWell – A Senior Care Hospital WordPress Teması, Pathwell şık ve modaya uygun bir tıbbi WordPress temasıdır. Projelerinizi modern bir hastane, çağdaş klinik, Clinique Company, ambulans, hemşirelik bakımı, tıbbi kurum, tıbbi ekipman, tıbbi bakım merkezi, Revir alanında eşleştirecektir. Ayrıca, şık dermatoloji kliniği, kozmetoloji, cilt bakım hizmetleri, saç şekillendirme, tırnak bakımı, plastik cerrahi gibi iyileşen ev ve hatta Sanatoryum Sağlık ve Güzellik Endüstrisi için çalışır. Ayrıca, bir güzellik kliniğine, saç modellerine, kozmetik kliniğine, lazer cerrahisi, taze spa, sağlıklı yaşam hastanesi, masaj ve güzellik bakımına uyuyor, yeni temamız sizin için mükemmel bir seçenektir.
Hastane WordPress Tema Özellikleri
Pathwell, WPBakery Page Builder ile uyumlu hale getirilir.
Gelişmiş İletişim Formları
Hazır sayfalar: Doktorlar, ekip, hizmetler, Hakkında, Yaşam Seçenekleri
Üstün galeri ve blog gönderisi düzenleri
Her şeyden önce şablon kozmetolog, dermatolog, cerrah, fotodinamik tedavi, vücut şekillendirme, kriyoterapi, cilt cerrahisi, lazer tedavisi, tıbbi restorasyon ve gençleştirme, vb.

PathWell – A Senior Care Hospital WordPress Teması; WPBakery Page Builder WordPress Teması, WPML WordPress Teması, Ambulans WordPress Teması, Yardımlı WordPress Teması, Yaşamak WordPress Teması, Bakım WordPress Teması, Yaşlı WordPress Teması, Sağlık WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : WPBakery Page Builder, WPML

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 5.7'ye kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-522

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews