Hogwords – Education Center WordPress Teması

Açıklama

Hogwords – Education Center WordPress Teması, Bir Eğitim WordPress teması oluştururken, ilgi çekici ve çok yönlü olması gerektiğini aklımızda tuttuk. Ayrıca, şık ve çağdaş, taze ve temiz olmalıdır. Böylece, son derece hoş modern şablon tasarımı ile Hogwords yarattık. Bir kolej, okul ve her türlü eğitim ve uzak eğitim kursları, büro veya şirket için uygundur. Tema, nerede olursanız olun öğrenme ve öğretim mevcut olması için hem çevrimdışı hem de çevrimiçi eğitim kuruluşları oluşturma olasılığını sağlar.
Eğitim WordPress Tema Özellikleri
Her sınıf veya kurs, en popüler WPBakery sayfa oluşturucu ile oluşturulan özel bir sayfa olarak görüntülenebilir veya kendi özel yazı tipimiz aracılığıyla uygulanabilir, seçim sizindir, her iki seçenek de estetik ve işlevsel olarak çekicidir.
Tam WooCommerce Store Uyumluluğu
Olağanüstü Etkinlikler Takvim ve Etkinlik Yönetimi
Düzinelerce önceden yapılmış sayfa: kurslar, hizmetler, ürünler, hakkında vb.
Güzel Galeri ve Blog Gönderi Düzenleri Tema, WooCommerce uyumluluğu ve ilgili tasarım entegrasyonu nedeniyle web sitenize sadece birkaç tıklamayla bir çevrimiçi mağaza / mağaza ekleme şansı sunar. Ve kullanıcılarınıza yaklaşan eğitimler, dersler, atölyeler, konferanslar, seminerler ve diğer etkinlikler hakkında bilgi vermek istiyorsanız, özel eklenti de yer almaktadır.

Hogwords – Education Center WordPress Teması; WPML WordPress Teması, WooCommerce WordPress Teması, WPBakery Page Builder WordPress Teması, Sınıf WordPress Teması, Kolej WordPress Teması, Dersler WordPress Teması, Uzaktan Eğitim WordPress Teması, Eğitim WordPress Teması, Dil WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : WPML, WooCommerce, WPBakery Page Builder

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 5.7'ye kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-520

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews