Soccer Club – Football Team WordPress Teması

Açıklama

Soccer Club – Football Team WordPress Teması, Soccer Club duyarlı, renkli, temiz ve keskin bir spor WordPress temasıdır. Futbol / futbol kulübü ve her türlü sporcu, sporcu, eğitmen hizmetleri, antrenörler, koşucular, sporcular ve tüm sağlıklı yaşam tarzı insanlar için tasarlanmıştır. Ayrıca Sport Blog, Magazine, Marathon Runner, Sağlıklı Yaşam Tarzı Koçu, Fitness Koçu İşine, Jogging Trainer veya Sportsmen Health Store’a uyuyor.
Futbol / futbol kulübü sözcük teması özellikleri
?ates harika lig masaları
Stats Stats ile Takım ve Oyuncu Profilleri
?? Maç raporu
?? Tam WooCommerce Mağaza Uyumluluğu
?? olağanüstü galeriler ve kısa kodlar
Soccer Club Wordpess eklentileri
Futbol Kulübü her türlü futbol ve futbol takımı, kulüpleri ve hatta kurumsal şirket, ajans, firma, Büro Okulu için harika. WooCommerce Online mağazası açabilir ve spor kıyafetleri, dişli, koşu ayakkabıları, aksesuarlar ve ekipmanlar, oyuncu formaları ve tişörtler gibi özel ekipmanlar satabilirsiniz: amatör veya profesyonel, çocuklar veya yetişkinler, çaylak veya gazi.
Soccer Club, WPBakery Page Builder ile uyumlu hale getirilir. Her şeyden önce: Web sitenizi unutulmaz kılmak için Revolution Slider & Essenntial Izgara.

Soccer Club – Football Team WordPress Teması; WPBakery Page Builder WordPress Teması, WooCommerce WordPress Teması, WPML WordPress Teması, Basketbol WordPress Teması, Etkinlik WordPress Teması, Footbal WordPress Teması, Kibrit WordPress Teması, Wp WordPress Teması, Eklenti WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : WPBakery Page Builder, WooCommerce, WPML

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 5.7'ye kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-509

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews