Plan My Day – Wedding / Event Planning Agency WordPress Teması

Açıklama

Plan My Day – Wedding / Event Planning Agency WordPress Teması, Plan My Day, güzel, duyarlı ve çekici bir düğün ve etkinlik planlayıcısı WordPress temasıdır. Şık, taze, temiz ve hassas bir tasarıma sahiptir. Bir düğün planlama ajansı, bireysel bir düğün planlayıcısı veya herhangi bir etkinlik planlama şirketi (Partiler Bürosu, Doğum Günleri, Toplantı Çözümleri, Konferanslar İş, Eğitim Firması) için geliştirilmiştir.
Ayrıca catering, dekorasyon organizasyonu, restoran, buketler çiçekçi mağazası, etkinlik düzenlemesi, tören planlayıcısı, güzellik blogu, kurumsal hediyelik eşya dükkanı için harika.
Etkinlik Planlama Ajansı WordPress Özellikleri
3 olağanüstü ana sayfa düzenleri
Harika portföy ve galeriler
İletişim Formları
Tam WooCommerce Store Uyumluluğu
Hizmetler, ürünler, kaydırıcılar, ekip vb. İçin önceden yapılmış kısa kodlar
Etkinlik Planlaması ve Düğün WordPress eklentileri
Şablon WooCommerce eklentisi ile uyumludur. Ayrıca, Elementor’dan daha iyi olduğunu düşündüğümüz WPBakery Page Builder ile uyumlu hale getirilir), WPML.
Plan My Day ayrıca bu eklentilerle de uyumludur: Bir Düğün Planlayıcısı web sitesi kurmanızı kolaylaştırmak için Revolution Slider, Essential Grid.

Plan My Day – Wedding / Event Planning Agency WordPress Teması; WPBakery Page Builder WordPress Teması, WooCommerce WordPress Teması, WPML WordPress Teması, Yıl Dönümü WordPress Teması, Ziyafet WordPress Teması, Tören WordPress Teması, Süslemeler WordPress Teması, Nişanlanmak WordPress Teması, Ajans WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : WPBakery Page Builder, WooCommerce, WPML

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 5.7'ye kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-508

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews