Neptunus WordPress Teması

Açıklama

Neptunus WordPress Teması, Neptunus WordPress teması çağdaş ve fonksiyonel tasarıma sahiptir. Özellikle bir su parkı, Aqua Park ve her türlü yaz eğlence parkı için oluşturulur. Birçok özelleştirilebilir özellik ile tema, Summer Outdoors etkinlikleri web sitesi için ideal bir çözüm olacaktır. Tema, dalış, şnorkel, sörf veya yürüyüş aktiviteleri sağlayan Sea Macera Ajansı için ilginç olabilir.
Neptunus, su aktiviteleri ürünleri, dalış ekipmanı veya kiralama hizmeti kurma için çevrimiçi mağaza oluşturmanıza izin vermek için WooCommerce’in en son sürümüyle tamamen uyumludur.
Tema, tamamen duyarlı ve retinaya hazır olduğu için herhangi bir platformda harika görünen sezgisel bir görsel arayüze ve bilgilendirici bir düzene sahiptir. Neptunus, Woocommerce, Slider Revolution, Essential Grid & Water Park web sitenizi kurmanızı ve yönetmenizi kolaylaştırmak için Elementor Page Builder ile yapılır.

Neptunus WordPress Teması; WooCommerce WordPress Teması, WPML WordPress Teması, Elementor WordPress Teması, Faaliyetler WordPress Teması, Maceralar WordPress Teması, Eğlence WordPress Teması, Park WordPress Teması, Su Parkı WordPress Teması, Rezervasyon WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : WooCommerce, WPML, Elementor

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 5.7'ye kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-502

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews