City Hostel – A Travel & Hotel Booking WP Theme WordPress Teması

Açıklama

City Hostel – A Travel & Hotel Booking WP Theme WordPress Teması, City Hostel, Öğrenciler Otelleri, Gençlik Hostelleri, Konuk Evleri, Hanlar, Motel Turları için tasarlanmış harika, modern ve şık bir hostel WordPress temasıdır. Ayrıca Villas Company, konaklama ajansı, sağlıklı yaşam spaları, tatil köyleri, yurt bürosu, lodge, yatak ve kahvaltı ve diğer misafirperverlik tesisleri için de çalışır.
DestekDocs City Hostel | A Seyahat ve Otel Rezervasyonu WordPress Teması – 1
Travel & Hotel WordPress Tema Eklentileri
Duyarlı ve retina hazır bir tasarıma sahiptir, tüm öğeler ince görüntülenir ve herhangi bir cihazda erişilebilir rezervasyon formu.
Çevrimiçi Randevular Rezervasyon ve Yönetim
Gelişmiş İletişim ve Rezervasyon Formları
Premiği Odalar ve Konaklamalar
Ana sayfada WPBakery sayfa oluşturucu, tam genişlikte devrim kaydırıcısı, inanılmaz esansiyel ızgara galerisi ve oteliniz hakkında gerekli bilgileri sunmak için tüm seçenekler bulunmaktadır. Temada, her odanın kullanıcı dostu bir şekilde sunulduğu zarif bir oda kataloğu vardır.
Sezgisel tasarımın yanı sıra, City Hostel yüksek işlevsellik sunmaktadır. Sadece başka bir yol olamaz – güçlü çerçeveye dayanmaktadır! Tema, güçlü kısa kodlar, özel widget’lar ve onu özelleştirmek için çok çeşitli seçeneklerle birlikte gelir.

City Hostel – A Travel & Hotel Booking WP Theme WordPress Teması; Elementor WordPress Teması, Gutenberg WordPress Teması, WPML WordPress Teması, WooCommerce WordPress Teması, Ajans WordPress Teması, Apartman WordPress Teması, Rezervasyon WordPress Teması, Tatil WordPress Teması, Misafirperverlik WordPress Teması, Pansiyon WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : Elementor, Gutenberg, WPML, WooCommerce

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 6.0'a kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-492

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews