ShieldGroup WordPress Teması

Açıklama

ShieldGroup WordPress Teması, Shield Group, modern, renkli ve duyarlı bir WordPress temasıdır. Sigorta Hizmetleri Ajansı, Business Consulting Bürosu, Yatırım Danışmanlığı Şirketi, Finans veya Vergi Yardım Firması’ndan Şirket veya Birey için mükemmel bir seçenektir. Shield Group oldukça çok yönlü bir tasarıma sahiptir, bu nedenle hemen hemen her niş ve herhangi bir işletme web sitesi için kullanılabilir.
Finans ve Sigorta WordPress Tema Özellikleri
Tam hizmet ve ürüne genel bakışın yanı sıra, müşterileriniz web sitenizde belirli hizmetler için doğru bir şekilde hesaplanmış bir maliyet elde edebilecekleri bir teklif isteği formu bulacaktır. Tema, web siteniz aracılığıyla bir şeyler satmak istiyorsanız WooCommerce uyumluluğu bile sunar.
*Çevrimiçi Alıntı ve İletişim İstek Formları
*Tam WooCommerce Store Uyumluluğu
*Düzinelerce kullanımı kolay kısa kod ve modül
*Güzel önceden hazırlanmış sayfalar: ürünler, hizmetler, hakkında, faydalar ve daha fazlası

ShieldGroup WordPress Teması; WooCommerce WordPress Teması, WPBakery Page Builder WordPress Teması, WPML WordPress Teması, Muhasebe WordPress Teması, Danışmanlık WordPress Teması, Danışmanlık WordPress Teması, Ajans WordPress Teması, Denetim WordPress Teması, İşletme WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : WooCommerce, WPBakery Page Builder, WPML

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 5.7'ye kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-489

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews