MoveMe – Moving & Storage Relocation Company WP WordPress Teması

Açıklama

MoveMe – Moving & Storage Relocation Company WP WordPress Teması, Moveme – şık, taze ve duyarlı hareketli ve depolama wordpress teması. Özellikle hareketli, depolama ve ulaşım / lojistik hizmetleri sunan şirket için tasarlanmıştır. Ayrıca herhangi bir ev onarım firması ve bakım işi için idealdir: sıhhi tesisat, marangozluk, tadilat ve yenileme, inşaat işi vb.
Taşıma ve Depolama Hizmetleri için Harika Özellikler WordPress Tema
Güzel ana sayfa düzenleri
İletişim ve Alıntı Formları
Önceden hazırlanmış hizmetler, sayfa, fiyatlandırma tabloları
Tam WooCommerce Store Uyumluluğu
Taşıma ve Depolama Hizmetleri WordPress eklentileri
Bu WordPress teması, birinci sınıf eklentilerle uyumluluğu nedeniyle gerçekten çok yönlü ve esnektir: Revolution Slider, Essential Grid, WPBakery Page Builder. Tam duyarlılık, müşterilerinize mobil cihazları ve hareketli işiniz için güçlü bir sanal varlık yaratmak için diğer birçok kullanışlı işlev ve seçenek aracılığıyla size ulaşma şansı verir!

MoveMe – Moving & Storage Relocation Company WP WordPress Teması; Apartman WordPress Teması, İşletme WordPress Teması, Kargo WordPress Teması, Şirket WordPress Teması, Kurumsal WordPress Teması, Tamirci WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : WordPress

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

Responsive

Kontrol

Sürüm 6.0'a kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-483

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews