Tiger Claw WordPress Teması

Açıklama

Tiger Claw WordPress Teması, Tiger Claw, modern keskin ve cesur spor WordPress temasıdır. Her türlü sporcu, sporcu, eğitmen, antrenör, koşucu, sporcu ve tüm sağlıklı yaşam tarzı insanlar için tasarlanmıştır. Ayrıca güreş, boks, mma, karate, taekwondo, aikodo, mix fight company gibi dövüş sanatları için mükemmeldir. Her şeyden önce blog, dergi, maraton koşucusu, sağlıklı yaşam tarzı koçu, fitness koçu, koşu eğitmeni veya Sportsmen Health Store’a uyuyor.
Dövüş Sanatları Okulu WordPress Fırsatları
Bir Woocommerce çevrimiçi mağazası yapabilir ve spor giyim, dişli, koşu ayakkabısı gibi özel ekipman satabilirsiniz. Ayrıca herkes için bir aksesuar ve ekipman dükkanı, oyuncu formaları ve tişörtler yapabilirsiniz: amatör veya profesyonel, çocuklar veya yetişkinler, çaylak veya gazi.
Tiger Claw WPBakery Page Builder ile uyumlu hale getirilir.
Dövüş Sanatları Okulu WordPress özellikleri
Birçok güçlü özellik ile Tiger Claw kesinlikle ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır. Tema, kısa kodlar ve özel widget’lar kullanılarak ayarlanabilen kolayca yönetilebilir bir ana sayfa düzeni sunar. Essential Grid nedeniyle entegre çekici galeriler, ürün ve hizmetlerinizi sergilemeye izin verir. Etkinlik Takvimi eklentisini kullanarak kullanıcılarınıza yaklaşan atölyeler ve yarışmalar hakkında bilgilendirebilirsiniz.

Tiger Claw WordPress Teması; WPBakery Page Builder WordPress Teması, WooCommerce WordPress Teması, WPML WordPress Teması, Boks WordPress Teması, Şampiyonluk WordPress Teması, Sınıf WordPress Teması, Yarışma WordPress Teması, Olaylar WordPress Teması, Fitness WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : WPBakery Page Builder, WooCommerce, WPML

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 5.7'ye kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-482

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews