A.Studio WordPress Teması

Açıklama

A.Studio WordPress Teması, A.studio, modern iç tasarım ajansı, dış tasarımburau, mimarlık firması, inşaat bürosu, inşaat şirketi bireysel tasarımcı için çok uygun duyarlı, taze ve temiz bir WordPress temasıdır. Ayrıca mimar portföyü, ev yenileme, mobilya üretimi ve iç tasarıma giren blogcular için de çalışır.
Mimarlık WordPress Düzeni
2 versiyonu vardır: bir sayfa tam genişlik tasarımı ve klasik kutulu stil. Bir mimar, mühendis, yeniden modelleme, mobilya tasarımı, 3D modelleme ile ilgilenir veya sadece bir dış tasarım blogu yazın veya tasarım sergisine katılın. Her şeyden önce A.Studio, klasik ve pop-up olmak üzere iki tür menü içerir.
İç tasarım için eklentiler WordPress teması
İç tasarım teması, WPBakery sayfa oluşturucu ile uyumlu hale getirilir.
Ayrıca, Slider Revolution, Essential Grid, Instagram feed, rezervasyon randevuları ve daha fazlası gibi popüler eklentilerle çalışmak için optimize edilmiştir! Tema sadece hizmetlerinizi ve becerilerinizi sergilemek için mükemmel değildir. WooCommerce uyumluluğu nedeniyle bir çevrimiçi mağaza oluşturmak harika.

A.Studio WordPress Teması; WPBakery Page Builder WordPress Teması, WooCommerce WordPress Teması, WPML WordPress Teması, Mimar WordPress Teması, Mimari WordPress Teması, Büro WordPress Teması, Yapı WordPress Teması, Tasarım WordPress Teması, Dış WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : WPBakery Page Builder, WooCommerce, WPML

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 6.0'a kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-481

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews