Tevily – Travel & Tour Booking WordPress Teması

Açıklama

Tevily – Travel & Tour Booking WordPress Teması, Tevily – Tur rezervasyonu WordPress teması, turlarınızı ve destinasyonlarınızı görüntülemek için dikkate değer sayfalar sunarak turlarınızı şık bir şekilde sergilemek için uygundur. Seyahat acenteleri, tur operatörleri, gezi tatil rezervasyonu web siteleri, benzersiz ve sezgisel bir arama işlevi arayan rezervasyon şirketleri için mükemmeldir. Bu gerçekten yenilikçi ve turizm sektörü için inşa edilmiş eksiksiz bir WordPress temasıdır ve günlük turlar, tur paketleri, tatiller, yürüyüş ve kamp, ??şehir turları, kruvaziyer paketleri vb. Sitenizi yönetmek için birçok yararlı seçenek ve araç içeren kontrol paneli: Elementor, Revolution Slider, özel simge yazı tipi, vb. Ve tema en son web teknolojilerini uygular: Bootstrap 5, Sass, HTML5, CSS3, Font Awesome.
Özellikler 4 Ana Sayfa Demosu.
Elementor ile başlık oluşturucu.
Elementor ile altbilgi yapıcı.
Elementor Sayfa Oluşturucu ile Sayfa Düzeni.
Elementor Page Builder ile Tek Blogu Düzenle/Yönetin.
Elementor Page Builder ile Tek Tur, Arşiv Turu düzenleyin/yönetin.
Tek Tıklama Demosu İthalat – Demomuzun bazı sayfalarını kullanmak istiyorsanız, demomumuzu içe aktarmak için bir tıklamanız gerekir
Seyahat ve Tur rezervasyonu.
Ön uç gösterge paneli sayfası.
Hizmetlerle ön uç teslim tur rezervasyonu.
Takvim ve Tur Fiyatı.
Galeri turu.
Yorum ve Derecelendirme Turu.
Döngüsel Müsaitlik: Öğelerin Kullanılabilirliği M günlerce her günde bir planlayın.
Seyahat hedef sayfası tasarımı.
Google Haritalar API, adres haritasını göstermek için intergreated.
Google yazı tiplerini veya standart yazı tiplerini kullanın.
Tamamen duyarlı tasarım,% 100 duyarlı tema.
WordPress için en harika görsel sayfa oluşturucu olan Elementor Page Builder ile birlikte gelir.
Amazing Revolution Slider eklentisini ekleyin – 19 $ değer.
Herhangi bir sayfa için paralaks özelliği ve video bölümü.
Çocuk teması uyumlu – temel çocuk temasını içerir.
WooCommerce Mağazası Kurulumu ve Ürünleri.
WPML desteklendi.
Redux çerçevesi ile güçlendirilen, size sınırsız renk ve Google Fonts seçeneklerini getirin.
Tam belgeler.
HTML5/CSS3/Bootstrap ile güçlendirilir.
W3C Validator ile test edilmiştir. THRIVE PARTE Plug-In IntegrationElementor Sayfa Oluşturucu
Ba her şeyi kitap
Kaydırıcı devrimi
Woocommerce
İletişim Formu 7
WPBA Kitabı için MailChimp Her EverythBo Book Her Şey Eklentisi – Tema/Site Geliştiricileri için Yönetim Sistemi ile Gerçekten Hızlı ve Güçlü Rezervasyon Motoru Herhangi bir rezervasyon veya kiralama sitesi (turlar, oteller, pansiyonlar, daireler, arabalar, etkinlikler vb. Veya hepsi birlikte) .
Tevily Seyahat Rezervasyon Teması tur rezervasyon işlevi için kullandı. Tema demosuna gidin ve rezervasyon sisteminin ne kadar harika olduğunu bilmek için şimdi kontrol edin. Ücretsiz rezervasyon eklentisinin yanı sıra, eklenti sağlayıcısı eklenti işlevlerini geliştirmek için premium eklentilere sahiptir. Değiştirebilirsiniz: ana sayfa, tüm sayfalar (ör. İletişim / Hakkında), altbilgi, başlık, tek tur sayfası, arşiv tur sayfası, tek blog sayfası, arşiv blog sayfası sonuçları sayfası ve daha fazlası. Seyahat ve Tur rezervasyonu web sitesi için piyasada en esnek ve kullanımı kolay çözümdür. Sitenizi kısa sürede çalıştırın! Hızlı, kolay ve roket hızlı! Güçlü gerçek zamanlı özelleştirici paneli aracılığıyla google web yazı tipleri kitaplığını özel olarak çevirmeleri için .pot dosyalarını kullanın. Ayrıca temanızı güvenli bir şekilde güncellemenizi sağlar! Ayrıntılı belgeler ve temanın nasıl kurulacağına ve özelleştirileceğine dair harika video kılavuzları, özelleştirmelerinizi süper kolay ve hızlı hale getirecektir!

Tevily – Travel & Tour Booking WordPress Teması; WooCommerce WordPress Teması, Elementor Pro WordPress Teması, Elementor WordPress Teması, WPML WordPress Teması, Macera WordPress Teması, Rezervasyon WordPress Teması, Rezervasyon WordPress Teması, Sistem WordPress Teması, Varış Noktası WordPress Teması, Rezervasyon WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : WooCommerce, Elementor Pro, Elementor, WPML

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 5.8'e kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-449

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews