Retbo – Minimal WooCommerce WordPress Teması

Açıklama

Retbo – Minimal WooCommerce WordPress Teması, ** Retbo – Çok amaçlı WooCommerce WordPress teması. **
Retbo kuşkusuz en az WooCommerce WordPress temasıdır. Çevrimiçi mağazanızı yönetirken size sorunsuz bir kullanıcı deneyimi sunmak için bu temayı oluşturduk. Web sitelerini ele almaya alışkın olsanız da, çevrimiçi mağazanızı doğrudan oluşturabileceğiniz ve yönetebilmeniz için Retbo sizinle ilgilenecektir. Minimalist bir tema olduğundan, Retbo size sattığınıza odaklanmayan gösterişli bir site yerine şık ve basit bir site verecektir. Bu ve daha fazla özellik ile Retbo, web sitenizi dünya çırpıcı hale getirecektir.
** WooCommerce 4.0+ yetenekleri **
E-ticaret web siteniz, Retbo ile birlikte gelen geliştirme özellikleriyle gelişecektir. Bu tema, alabileceğiniz en sağlam wooCommerce yapmak için birkaç premium eklenti içerir. Mağaza sayfası deneyiminizi geliştirmek için iki premium eklenti ekledik. Bu iki eklenti arasında WooCommerce Varyation Swatches Pro ve Woommerce Varyation Images Gallery Pro. Bu iki eklenti, mağaza sayfalarınızı alımları artırmak için çok daha ilgi çekici hale getirmek için uzman bir şekilde oluşturulmuştur.
** Düzen Çeşitliliği **
Retbo, site düzenini oluşturmak için daha az zaman harcayabilir ve gerçek içeriğinize daha fazla konsantre olabilirsiniz. 5 benzersiz çok sayfalık ana sayfa ile kalıcı bir ilk izlenim yaratabilirsiniz. Retbo, bu ana sayfa demolarından herhangi birini tek tıklamayla tek bir tıklamayla yüklemenize olanak tanır. 7 kategoriniz ve arşiv sayfası düzeniniz, 2 detay sayfası tasarımı ve 3 blog sayfası olduğu için sıfırdan iç sayfalar oluşturmanız gerekmeyecektir. Ayrıca, sayfalarınız için 10’dan fazla varyasyonu barındıran 6 başlık stili ve 4 altbilgi stiliniz de var
** Çekici Tasarım **
Sitenizi belirli, ilişkilendirilebilir bir renkte markalamak istiyorsanız, favorinizi sınırsız renk kombinasyonlarından seçebilirsiniz. Ayrıca, Retbo tamamen duyarlı ve mobil dostudur, böylece web siteniz her türlü cihazda harika görünüyor.
** DOKAN Multivendor Desteklendi **
Retbo, size olağanüstü bir dükkan vermek için Retbo’daki DOKAN Multivendor eklentisi olan en iyi çok satıcı eklentisi destek. Bu eklenti, satıcılar için ön uç ürün ve sipariş yönetimini kolaylaştırır. Kutudan, bireysel satıcı mağazaları oluşturma seçeneği olan satıcılar için bir para çekme sistemi sağlar. Artık bilet oluşturabilir ve bilet verebilir ve ürünlerin gönderimini yönetebilirsiniz.
Bu, tabletlerde ve mobil cihazlarda harika özelleştirilebilir. Bootstrap veya Grid 1170px’e dayalı harika web sitesi düzeni oluşturabileceğiniz en iyi web geliştirme uygulamasını dahil ettik.
Web sitenizin ziyaretçilerini gerçekten en üst düzeye çıkaran bir web sitesi teması arıyorsanız, bu tema sizin için mükemmel bir seçimdir.
Özelliklere genel bakış
Elementor Page Oluşturucu: WordPress için Elementor Page Oluşturucu, site içeriğinde çalışmak için tonlarca zaman kazandıracak ön uç ve arka uç sayfası oluşturucu eklentisidir.
Bootstrap 5.x Framework: Bootstrap, Web’de duyarlı, mobil ilk projeler geliştirmek için en popüler HTML, CSS ve JS çerçevesidir.
Duyarlı Düzen Tasarımı: Sitenizin olması gerektiği gibi çalıştırılacağı cihazı ne kullanırsanız kullanın. Retbo teması, her türlü cihaz için tamamen duyarlı bir düzendir.
Tek Tıklama Demo İthalatçısı: Demo Veri İthalatçısı ile, sitenizi dakikalar içinde özelleştirmeye hazır olacaksınız.
Ayrıntılı dokümantasyon: Kapsamlı belgeler ve kamyon taşımacılığını nasıl ayarlayacağınız ve özelleştireceğiniz konusunda harika video kılavuzları, özelleştirmelerinizi süper kolay ve hızlı hale getirecektir!
Dokunuş Dostu: Dokunmatik cihazlarda kolay göz atma.
Demo İçeriği Dahil: Retbo kutudan kullanıma hazırdır. Hızlı FTP veya WordPress üzerinden yükleyin ve etkinleştirdikten sonra demo içeriği yükleyebilirsiniz. Ardından, zaten tasarlanmış sayfalara kendi içeriğinizi ekleyebilirsiniz.
Çapraz Tarayıcı Uyumluluğu: Markite, IE10+dahil olmak üzere tüm büyük tarayıcılar arasında harika görünüyor.
Tam Özellikler Listelementor Sayfa Oluşturucu
Bootstrap 4.x’e göre
% 100 duyarlı
Niş özel wordpress teması
WordPress Son Sürüm Uyumluluğu
Tek tıklamalı demo içe aktarma
Kodlama bilgisi gerekmez
5+ ev sayfası
5+ başlık stili
4+ altbilgi stili
40+ Özel Elementor Widget
8’den fazla özel widget
SEO optimize edilmiş
Özel widget’lar
WP özelleştiricisini destekleyin
Üstbilgi ve altbilgi ayarı
Çapraz Tarayıcı Desteği
Profesyonel Destek
Normal güncellemeler
Google Yazı Tipleri
Geçerli HTML5 / CSS3
Görüntü arka planı
Özelleştirmesi kolay
Esnek ve çok amaçlı
Geçerli HTML5 / CSS3
HTML & CSS & JS dosyaları dahildir
İnanılmaz 5 Yıldız Desteği
Ayrıntılı belgeler
Çeviri Hazır

Retbo – Minimal WooCommerce WordPress Teması; Elementor WordPress Teması, WPML WordPress Teması, Bootstrap WordPress Teması, E -Ticaret WordPress Teması, Elektronik WordPress Teması, Moda WordPress Teması, Yatay WordPress Teması, Retro WordPress Teması, En Az WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : Elementor, WPML, Bootstrap

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

HTML

Kontrol

Sürüm 5.8'e kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-443

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews