Roxce – Painting Services WordPress Teması

Açıklama

Roxce – Painting Services WordPress Teması, ** Roxce – Resim Hizmetleri WordPress Teması **
Roxce, boya şirketi, duvar boyası, resim şirketi, resim web sitesi, mimar stüdyosu, şirket web siteleri için mükemmel yeni temiz ve cilalı bir çözümdür. Profesyonel olarak yapılmış ve iyi görünümlü bir web sitesi modern bir işletme için bir zorunluluktur. Kendinize büyük miktarda zaman ve finans kazandırmak için, bu web sitesi bir niş web sitesi oluşturmada en iyi atışınızdır!
Bu tema, dünyanın en popüler duyarlı CSS çerçevesi Bootstrap 5, Elementor, HTML5, CSS3, JQuery ve birçok modern teknoloji ile inşa edilir. Birkaç kelimeyle, güçlü, kullanımı kolay çok amaçlı tema. İlk bakıştan itibaren, düzgün geçişler ve animasyonlarla modaya uygun ve enerjik tasarımından etkileneceksiniz. Satın aldıktan sonra, 4+ başlık stiline sahip 3 farklı ana sayfa tasarımından yararlanacaksınız, böylece sitenizi özelleştirmek için her zaman birçok seçeneğe sahip olabilirsiniz. Web siteniz geliştirme için seçeneklerini kullanın!. Umarım her şeyi kapsadım ama bilmek istediğiniz bir şey varsa, yardım etmekten mutluluk duyuyorum.
Tema, Firefox, Chrome, Internet Explorer, Safari gibi tüm cihazlarda ve tarayıcılarda oluşturulur ve test edilir ve herhangi bir sorun olmadan mükemmel çalışır.
Bu son derece özelleştirilebilir ve tabletlerde ve mobil cihazlarda harika görünüyor. Web geliştirmenin en iyi uygulamasını dahil ettik ve Bootstrap veya Grid 1170px’e dayalı harika web sitesi düzeni oluşturabilirsiniz.
Web sitenizin ziyaretçilerini gerçekten en üst düzeye çıkaran bir web sitesi teması arıyorsanız, bu tema sizin için mükemmel bir seçimdir.
Özelliklere genel bakış
Elementor Page Oluşturucu: WordPress için Elementor Page Oluşturucu, site içeriğinde çalışmak için tonlarca zaman kazandıracak ön uç ve arka uç sayfası oluşturucu eklentisidir.
Bootstrap 5.x Framework: Bootstrap, Web’de duyarlı, mobil ilk projeler geliştirmek için en popüler HTML, CSS ve JS çerçevesidir.
Duyarlı Düzen Tasarımı: Sitenizin olması gerektiği gibi çalıştırılacağı cihazı ne kullanırsanız kullanın. Sulak alan teması, her türlü cihaz için tamamen duyarlı bir düzendir.
Tek Tıklama Demo İthalatçısı: Demo Veri İthalatçısı ile, sitenizi dakikalar içinde özelleştirmeye hazır olacaksınız.
Yaşam Boyu Güncellemeleri ve Kullanıcı Desteği: Temanın her satın alınması, gelecekteki tema güncellemelerine ömür boyu erişiminizi ekstra ücret ödemeden garanti eder. Ayrıca, bu dönemi genişletme seçeneği ile altı aylık kullanıcı desteği alırsınız.
Tam Özellikler Listelementor Sayfa Oluşturucu
Bootstrap 5.x’e dayanarak
% 100 duyarlı
Niş özel wordpress teması
WordPress Son Sürüm Uyumluluğu
Tek tıklamalı demo içe aktarma
Kodlama bilgisi gerekmez
3+ ev sayfası
3+ başlık stili
3+ altbilgi stili
40+ Özel Elementor Widget
5+ özel widget
SEO optimize edilmiş
Özel widget’lar
WP özelleştiricisini destekleyin
Üstbilgi ve altbilgi ayarı
Çapraz Tarayıcı Desteği
Profesyonel Destek
Normal güncellemeler
Google Yazı Tipleri
Geçerli HTML5 / CSS3
Görüntü arka planı
Özelleştirmesi kolay
Esnek ve çok amaçlı
Geçerli HTML5 / CSS3
HTML & CSS & JS dosyaları dahildir
İnanılmaz 5 Yıldız Desteği
Ayrıntılı belgeler
Çeviri Hazır
WPML desteği ve dahil

Roxce – Painting Services WordPress Teması; Elementor WordPress Teması, WPML WordPress Teması, Bootstrap WordPress Teması, İşletme WordPress Teması, Yapı WordPress Teması, Müteahhit WordPress Teması, Dekorasyon WordPress Teması, Tamirci WordPress Teması, İç Mekan WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : Elementor, WPML, Bootstrap

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

HTML, CSS, JS, SASS

Kontrol

Sürüm 5.8'e kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-441

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews