Chinchilla WordPress Teması

Açıklama

Chinchilla WordPress Teması, Chinchilla güçlü ve güzel evcil hayvan wordpress temasıdır. Evcil hayvan mağazası, veteriner kliniği, köpek eğitimi dersleri, hayvan bakım barınakları, yetiştiriciler, evcil hayvan otelleri, köpek / kedi eğitmenleri için bir web sitesi oluşturmaya çalışıyorsanız harika. Ayrıca evcil hayvan bakıcılarının yanı sıra evlat edinme, tımar merkezleri, kulübeler, veteriner veya hayvan topluluğu, hayvan forumları, evcil hayvan flört ve sergi kulübü dahil olmak üzere rekabet / şampiyonaya uyuyor!
Tema Elementor Page Builder ile yapılır ve ayrıca WooCommerce uyumluluğu nedeniyle tam bir evcil hayvan beslenme, ekipman, yiyecek ve oyuncak mağazası yapabilirsiniz. Ayrıca, tema forumlar ve topluluklar oluşturmak için BuddyPress ile uyumludur. Her şeyden önce Essential Grid ve Etkinlik Takvimi ile çevrimiçi varlığınızı unutulmaz hale getirebilirsiniz.

Chinchilla WordPress Teması; Elementor WordPress Teması, WPML WordPress Teması, Benimseme WordPress Teması, Hayvan WordPress Teması, Köpek WordPress Teması, Kedi WordPress Teması, Tımar WordPress Teması, Bakım WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : Elementor, WPML

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 5.8'e kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-393

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews