Festy WordPress Teması

Açıklama

Festy WordPress Teması, Festy, modern bir şenlikli tasarıma sahip güçlü, canlı bir eğlence parkı, tema parkı, konser ve festival WordPress temasıdır. Özellikle bir sirk, hayvan parkı, sokak festivali, yemek festivali, müzik festivali vb. Rulo bardak altlıkları ve atlıkarıncaların yanı sıra her türlü etkinlik veya parti web sitesi de dahil olmak üzere herhangi bir cazibe parkına uyar.
Eğlence Parkı, Tema Parkı ve Festival WordPress Tema Özellikleri
*Gelişmiş Programlar ve Etkinlik Yönetimi
*Güzel Galeri ve Hizmet Düzenleri
*Gelişmiş iletişim formları
*Çevrimiçi satış öncesi sohbet
*WishList İşlevselliği ile Tam WooCommerce Mağazası Uyumluluğu
Eğlence Parkı, Tema Parkı ve Festival WordPress Tema Eklentileri
Birçok güçlü özellik ile Festy, mevcut veya gelecek etkinlikler, sanatçılar ve şovlar hakkında bilgi hakkında bilgi vermenize ve kolayca bilgi vermenize yardımcı olacaktır.
Tema çok sayıda harika eklenti ile uyumludur: Revolution Slider, Etkinlik Takvimi, Elegro Crypto Payment. Ayrıca WOCOMMERCE, WP için MailChimp ve Tatınızda herhangi bir düzen oluşturmak için Elementor Page Builder. Tema tamamen duyarlı ve% 100 retinaya hazır.

Festy WordPress Teması; WooCommerce WordPress Teması, Elementor WordPress Teması, WPML WordPress Teması, Bootstrap WordPress Teması, Eğlence WordPress Teması, Hayvan WordPress Teması, Cazibe WordPress Teması, Sirk WordPress Teması, Konser WordPress Teması, El Sanatları WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : WooCommerce, Elementor, WPML, Bootstrap

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 5.8'e kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-386

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews