Chakra WordPress Teması

Açıklama

Chakra WordPress Teması, Retreat & Leisure Center WordPress teması
Chakra, bir geri çekilme merkezi, bütünsel merkez ve Budist web sitesine hizmet vermek için inşa edilmiştir. Temamız, kültürel olaylar, öğretim oturumları ve ilham dersleri için yoga, kilise, meditasyon ve manevi uygulamalarla bir eğlence merkezi için muhteşem bir çevrimiçi sunumdur. Temanın renkleri ve tema tasarımı genel olarak barış, sevinç ve bütünsel refah duygusu verir.
Yoga Retreat & Leisure Center WordPress teması için önemli özellikler
*Olay yönetimi
*Çevrimiçi Randevular Rezervasyon ve Yönetim
*Önceden yapılmış sayfalar: üyelik, hizmetler, hakkımızda, meditasyon
*Güçlü mağaza işlevselliği
*Budizm WordPress teması için eklentiler
Bu konudaki tüm potansiyel faaliyetlerinizi karşılamak için şablona mümkün olduğunca çok yararlı özellik eklemeye çalıştık. Gelecekleri görüntülemek için en popüler etkinlik takvimi ile uyumluluğa sahiptir. Tema Slider Revolution, Elelementor, WP için MailChimp, Smash Balloon Instagram feed, İletişim Formu 7, Themerex Addons ile uyumludur.

Chakra WordPress Teması; WooCommerce WordPress Teması, Elementor WordPress Teması, WPML WordPress Teması, Budizm WordPress Teması, Olaylar WordPress Teması, Fitness WordPress Teması, Sağlık WordPress Teması, Bütünsel WordPress Teması, Boş Vakit WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : WooCommerce, Elementor, WPML

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 5.8'e kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-366

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews