Industry – Factory and Industrial WordPress Teması

Açıklama

Industry – Factory and Industrial WordPress Teması, Endüstri Basın WordPress teması, her türlü endüstri, fabrika, endüstriyel, inşaat, mühendislik, makine işi, emtia işi, güç, demiryolu işi, uçak, gemi işletmesi, petrol ve gaz işletmesi, petrol web siteleri için özel olarak geliştirildi.
Bunun yanında, içeriği kolayca oluşturmak ve yeniden düzenlemek için kullanabileceğiniz Drag ve Drop sayfası oluşturucusunuz var. Ayrıca, tek bir tıklama yükleyicimizi kullanarak birkaç dakika içinde demo sitemize benzer bir web sitesi yeniden oluşturabilirsiniz. Tema bir ana sayfa tasarım düzenleri, duyarlı ve 15+ geçerli HTML dosyası ile birlikte gelir. Tasarım çok zarif ve modern ve 1170px ızgarayla özelleştirilmesi çok kolay. Umarım onlarla mutlu olursunuz. Mobil ve tablet cihazlarda harika görünen tamamen duyarlı düzen. Dahili sürükle ve bırak sayfası oluşturucu ile web sitesi oluşturmayı çok daha kolay hale getirebilirsiniz.

Industry – Factory and Industrial WordPress Teması; WooCommerce WordPress Teması, WPML WordPress Teması, Gravity Forms WordPress Teması, Bootstrap WordPress Teması, Easy Digital Downloads WordPress Teması, Şirket WordPress Teması, Yapı WordPress Teması, Enerji WordPress Teması, Fabrika WordPress Teması, Sanayi WordPress Teması, Sanayi WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : WooCommerce, WPML, Gravity Forms, Bootstrap, Easy Digital Downloads

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 5.8'e kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-354

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews