Edhub – Education WordPress Teması

Açıklama

Edhub – Education WordPress Teması, Edhub – Öğrenme Yönetim Sistemi ile Eğitim WordPress Teması (LMS)
Çevrimiçi Eğitim Enstitüsü için mükemmel bir tema aradığınızda, çevrimiçi eğitim web sitenizi çözmek için Edhub’dan başka bir şey kullanmayın.
Öğretmen LMS tarafından desteklenmektedir
Edhub, eğitim hedeflerine bir noktada ulaşmak için Tutor LMS tarafından desteklenen temiz ve yenilikçi bir temadır. Öğretmen LMS paketini kullanarak kursu, sınavları, ödevleri, sınavları ve daha fazlasını yönetebilirsiniz. Eğitim kurumunuzdan bağımsız olarak tamamen özelleştirilmiş, SEO dostu, sağlam ve etkili bir çevrimiçi öğrenme merkezi oluşturun. Öğrenme endüstrisine göre uyarlanmış ev sayfaları sunmaktadır. Tema, tüm sayfaları öğrenme platformuna hızlı bir şekilde yüklemenizi sağlayan tek tıklamalı bir demo ithalatı vardır. Yeni bir görünüm vermek için dört farklı başlık stiline ve sekiz farklı versiyona sahip dinamik bir sayfa başlığı içerir.
Kullanımı kolay
Edhub duyarlı ve mobil dostu bir platformla yapılır. Herhangi bir tarayıcıda ve aksamasız herhangi bir cihazda çalışır. Tema, dört yeni kurs düzeni stili ve daha fazla kurs yük seçeneği ve bilgi kenar çubuğu içeren üç çeşit ayrıntı düzenleri içerir. Edhub’da üç farklı eğitmen düzeni mevcuttur. Öğrenciler kaydoldukları kursu derecelendirebilir ve derecelendirmeleri ders önizlemesinde görünür.
Özelleştirmesi kolay
EdHub, etkileşimli görsel tasarımla sürükle ve bırak yaklaşımı kullanarak herhangi bir web sitesi oluşturmanızı sağlayan Elementor Page Builder ile önceden yüklenmiştir. Edhub, Elementor sayfası oluşturma için sonsuz sayıda renk seçimi sunar. Edhub, başka bir web sitesine gitmeden temanızı gerçek zamanlı olarak değiştirmenizi sağlayan canlı bir özelleştiriciye sahiptir. Okulların ve diğer eğitim kuruluşlarının çevrimiçi programlarını geliştirmelerine yardımcı olmak için Zoom’u entegre etti.
Edhub hangi ekstra avantajlar sunuyor?
WooCommerce Varyasyon Swatches ve Varyation Image Galerileri ekstra ekstra demeti ile kurslarınızı ve kaynaklarınızı zahmetsizce satmak için mağazanızı optimize edebilirsiniz. İbranice ve Arapça öğrenciler için Edhub RTL desteği içerir. WPML özellikleri, öğrencilerin yerel diline hızlı bir çeviriye izin verir.
EDUHUB özellikleri: 4 ana sayfa (çoklu sayfa).
4 başlık stili 8+ başlık varyasyonu yapabilir.
3 Eğitmen Düzenleri.
4 Kurs Düzenleri
3 Kurs Detay Düzenleri
RTL Desteklendi
Sürükle ve Bırak sayfası oluşturucu -Elementor
Duyarlı ve mobil dostu.
SEO Dostu
Sınırsız renk kombinasyonları.
Özelleştirici dahil, böylece tema seçeneğinin gerçek zamanını değiştirebilirsiniz
Redux tarafından güçlü yönetici paneli.
Dinamik sayfa başlığı
Temiz, trend ve modern tasarım.
Ücretsiz ömür boyu güncellemeler!
Tek tıklama demo ithalatçısı.
Çocuk teması dahil.
Tüm modern tarayıcılar Chrome, Safari, Firefox, IE11+Destekler.
WPML Çeviri Desteklendi (ayrıca pot dosyası dahil)
Hızlı ve daha hızlı destek (günde 12 saat çevrimiçi)
Google Web Yazı Tipi
Detay belgeleri dahil.
Flaticon.comInages: unplash.comfonts: jost
Roboto

Edhub – Education WordPress Teması; WooCommerce WordPress Teması, Elementor WordPress Teması, Elementor Pro WordPress Teması, WPML WordPress Teması, Akademi WordPress Teması, Kolej WordPress Teması, Kurs WordPress Teması, Eğitim WordPress Teması, Eğitim WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : WooCommerce, Elementor, Elementor Pro, WPML

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS, SASS

Kontrol

Sürüm 5.8'e kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-341

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews