Fioxen – Directory Listing WordPress Teması

Açıklama

Fioxen – Directory Listing WordPress Teması, Fioxen, yerel veya küresel bir dizin sitesi oluşturmanıza, yönetmenize ve para kazanmanıza yardımcı olacak bir liste dizini WordPress temasıdır. Bu, restoranlar, kafeler, sinemalar ve müzeler, oteller, kaplıcalar ve daha fazlası gibi yerler için olağanüstü yerlerin küresel listesine eklenmesi için olağanüstü yerlerin listesine eklenmesi için son derece kapsamlı ve kullanımı basit bir tema.
Bir mekan sahibiyseniz, basit listeleme işlevselliğini kullanarak yerinizi dizine ekleyebilirsiniz ve bir gezgin iseniz ve gezi ve eğlenceyi seviyorsanız, dinlenecek bir yer bulmak için dizini kullanabilirsiniz.
Tema iyi optimize edilmiş, tam duyarlı, dönüşüm oranı optimizasyonu, yüksek çözünürlük ve özelleştirme kolaylığı. Tema ayrıca Elementor Page Builder (ÜCRETSİZ), Slider Revolution (18 $ ‘lık kaydetme) ve WooCommerce, MailChimp, Etkinlik Takvimi vb. Gibi birçok güçlü özellik ile oluşturulmuştur.
Ve tema en son web teknolojilerini uygular: Bootstrap 5, Sass, HTML5, CSS3, Font Awesome ….
Özellikler 4 Ana Sayfa Stili
Elementor ile başlık oluşturucu.
Elementor ile altbilgi yapıcı.
Elementor Sayfa Oluşturucu ile Sayfa Düzeni.
Elementor Eklenti Entegrasyonu – Fioxen, Elementor Free eklentisine dayanır. Hayal edebileceğiniz herhangi bir web sitesi oluşturun. Değiştirebilirsiniz: ana sayfa, tüm sayfalar (örn. İletişim / Hakkında), Düzen Tek Listesi, Düzen Tek Blogu, Düzen Arşivi Blog Sayfası, Sayfa Düzeni, Başlık Düzeni, Altbilgi Düzeni. Dizin ve Listeler için piyasada en esnek ve kullanımı kolay çözümdür. Geliştiricilerimiz, sayfa oluşturucunun ultra esnek olduğundan ve fioksen ile tamamen entegre olduğundan emin olmak için “sürükle ve bırak” 30’dan fazla yeni unsur oluşturdu.
Etkinlik Takvimi eklentisi – Bir etkinlik takvimi oluşturun ve kolaylıkla yönetin. Etkinlik takvimi eklentisi profesyonel düzeyde kalite sağlar ve güvenebileceğiniz bir ekip tarafından desteklenen özellikler.
Tek Tıklama Demosu İthalat – Demomuzun bazı sayfalarını kullanmak istiyorsanız, demomumuzu içe aktarmak için bir tıklamanız gerekir
Ön uç gösterge paneli sayfası.
Paketle ön uç gönderim listesi.
Yorumlar ve derecelendirme listesi.
Renk, Google Yazı Tipi’ni özelleştirin…
Google yazı tiplerini veya standart yazı tiplerini kullanın
Tamamen duyarlı tasarım,% 100 duyarlı tema
WordPress için en harika görsel sayfa oluşturucu olan Elementor Page Builder ile birlikte gelir.
Amazing Revolution Slider eklentisini ekleyin – 19 $ değer.
Çocuk Teması Uyumlu – Temel Çocuk Teması içerir
WooCommerce Mağazası Kurulumu ve Ürünleri
WPML Desteklendi
Portföy filtresi, portföy atlıkarıncası
Redux Framework tarafından güçlendirilen, size sınırsız renk ve Google Fonts seçeneklerini getirin
Tam belgeler
HTML5/CSS3/Bootstrap 5 tarafından güçlendirilir
W3C Validatorthird Party Plug-In IntegrationElementor Sayfa Oluşturucu ile test edildi
Kaydırıcı devrimi
WP İş Yöneticisi
Etkinlik Takvimi
Woocommerce
İletişim Formu 7
WP için Mailchimp
Elementor eklentisi entegrasyonu
Fioxen, Elementor Free eklentisine dayanmaktadır. Değiştirebilirsiniz: ana sayfa, tüm sayfalar (ör. İletişim / Hakkında), altbilgi, başlık, tek listeleme sayfası, tek blog sayfası, arşiv blog sayfası sonuçları sayfası ve daha fazlası. Dizin ve Listings için piyasada en esnek ve kullanımı kolay çözümdür. Sitenizi kısa sürede çalıştırın! Hızlı, Kolay ve Roket Hızlı! Duyarlı Düzen Tasarımı: Siteniz olması gerektiği gibi çalıştıracaktır. Indutri teması, her türlü cihaz için tamamen duyarlı bir düzendir. BootStrap Framework: Bootstrap, web’de duyarlı, mobil ilk projeler geliştirmek için en popüler HTML, CSS ve JS çerçevesidir. WPML ile kolayca! Özel çeviriler için .Pot dosyalarını kullanın. GOOGLE YAZILAR: Güçlü gerçek zamanlı özelleştirici paneli aracılığıyla Google Web Fonts Kitaplığı’ndan herhangi birini seçin! Çocuk teması uyumlu: Fioxen, bir alt tema kullanarak varsayılan şablon dosyalarını kolayca geçersiz kılmanızı sağlar. Ayrıca temanızı güvenli bir şekilde güncellemenizi sağlar! Ayrıntılı belgeler: kapsamlı belgeler ve fioksenin nasıl kurulacağına ve özelleştirileceğine dair harika video kılavuzları, özelleştirmelerinizi süper kolay ve hızlı hale getirecektir!

Fioxen – Directory Listing WordPress Teması; Elementor WordPress Teması, Elementor Pro WordPress Teması, Bootstrap WordPress Teması, Dizin WordPress Teması, Otel WordPress Teması, Liste WordPress Teması, Liste WordPress Teması, Kolay WordPress Teması, Yerel WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : Elementor, Elementor Pro, Bootstrap

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

HTML, CSS, SASS, JS

Kontrol

Sürüm 5.8'e kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-335

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews