Rental Marketplace – Entox WordPress Teması

Açıklama

Rental Marketplace – Entox WordPress Teması, Kiralama pazarı WordPress teması
Entox, birçok amaca uyacak şekilde tasarlanmış özel bir WordPress temasıdır. Entox’u bir liste dizin kiralama WordPress teması oluşturmak için kullanabilirsiniz. Ayrıca, Entox bir kiralık pazar platformu oluşturmanız için mükemmeldir, böylece satıcılar ürünlerini otomobiller, bisikletler, makineler, evler, oteller gibi kiralama için gönderebilirler … pazar sitenize. Buna ek olarak, ENTOX ile, kiralama işleriyle ilgili herhangi bir profesyonel WordPress sitesi oluşturabilirsiniz.
Farklı kiralık ürünlere uygun 4 ev sayfası
Bir araba kiralama WordPress sitesi oluşturmak için özel bir demo, ev kiralama için uygun 1 demo, ulaşım kiralama için 1 demo ve makine kiralama işletmeleri için mükemmel olan 1 demo.
Satıcı özelliği
Sitenizde bir hesap oluşturduktan sonra, satıcılar kiralık ürünlerini gönderebilir. Ürünleri için ayrıntılı bir açıklama yazabilir, farklı fiyat türleri (özel teklifler, günlük fiyat) ve konum oluşturabilirler.
Özellikle, satıcılar ek hizmetlerin fiyatını kolayca ayarlayabilir, böylece sipariş başına karlarını en üst düzeye çıkarabilirler.
Buna ek olarak, satıcılar her ürün için kira tarihlerini ve iade tarihlerini kolayca yönetebilir.
Rezervasyon formu ve istek formu
Rezervasyon formu ve istek formu, Entox WordPress temasının inanılmaz bir işlevselliğidir. Müşteriler bir ürün kiralamak için satıcıların sitesine tıklamak yerine, bir rezervasyon yapabilir veya sitenizde rezervasyon isteyebilir. Müşterilerden sipariş başına ödeme yaparak satıcılardan komisyon alacaksınız.
İşlem Başına Kazan
Site sahibi, müşterilerin her siparişinden para kazanabilir. Sistemimiz, site sahibinin bekledikleri komisyon oranını iki farklı şekilde ayarlamasına izin verir: tüm ürünler için sabit tutar veya yüzde. Ayrıca, her ürün için komisyon oranını da ayarlayabilirler.
Para çekme özelliği
Komisyon Dayalı, herhangi bir çok satıcı sitesi için en önemli özelliklerden biridir ve WCFM Marketplace, satıcının ödeme talep etmesi gereken ve sizin (veya yönetici) fonları buna göre işleyebileceği para çekme moduna izin verir.
Geri ödeme özelliği
Satıcı veya müşteri siparişin iadesini gerektirebilir. Yönetici, onaylama veya reddetme geri ödeme talebini kontrol edecektir.
Kiralama Marketplace için mükemmel bir platform
WCFM eklentisi (WordPress.org’dan hareketli 40.000+), Brw eklentisi (Codecanyon’dan 300+ satış) ve WooCommerce eklentisini kullanıyoruz. Mükemmel bir pazar teması oluşturmak için kombinasyon. Ve tüm eklentiler sizin için ücretsizdir.
Gelişmiş yerleşik rezervasyon takvimi
Gelişmiş rezervasyon takvimimiz gün geçtikçe fiyatı, mevcut günleri ve mevcut olmayan günleri gösterecektir. Bu, aşırı rezervasyondan kaçınmaya yardımcı olacaktır.
Hatırlatma
Müşteriler, rezervasyon tarihini hatırlatmak için bir e -posta alacaklar
2 Filtre Arama Sistemleri
2 filtre arama sistemi oluşturduk: özel alanlarla klasik arama ve harita arama. İhtiyaçlarınızı karşılamak için bir arama formu oluşturmak için sınırsız alanlar ekleyebilirsiniz.
Çoklu ödeme ağ geçitleri
WooCommerce’i destekleyen tüm ödeme ağ geçitlerini kullanabilirsiniz: Stripe, PayPal…
Üstbilgi Footer Builder
Tema, Elementor ile oluşturma üstbilgisini, altbilgiyi ve sayfayı destekler, böylece kendi başınıza sürümler oluşturabilirsiniz.
Diğer Özellik
Elementler ile uyumlu
WooCommerce ile uyumlu
Tek tıklama demo verilerini içe aktarın
Canlı Özelleştir
Özelleştirmede tipografiyi kolayca değiştirin
Sınırsız renk
Uyumluluk WPML eklentisi
Geniş ve Kutulu Düzen
Sol/sağ/kenar çubuğu olmayan blog
İletişim Formu 7
675+ yazı tipi simgeleri dahil (Font Awesome)
Düz simge
Google Yazı Tipleri
SEO optimize edilmiş
Tarayıcı uyumlu
Hız performansı
Izgara sistemini kolayca değiştir
7/24 destek
Dokümantasyon adım adım

Rental Marketplace – Entox WordPress Teması; Bootstrap WordPress Teması, Elementor WordPress Teması, Elementor Pro WordPress Teması, Gutenberg WordPress Teması, WPML WordPress Teması, WooCommerce WordPress Teması, Kira WordPress Teması, Bisiklet WordPress Teması, Rezervasyon WordPress Teması, Pazar WordPress Teması, Araba WordPress Teması, Satıcı WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : Bootstrap, Elementor, Elementor Pro, Gutenberg, WPML, WooCommerce

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

HTML, CSS, SASS, JS

Kontrol

Sürüm 5.8'e kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-332

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews