Geya WordPress Teması

Açıklama

Geya WordPress Teması, Geya taze ve şık çok amaçlı bir ekoloji WordPress temasıdır. Eko ile ilgili herhangi bir işletme için tasarlanmıştır (kar amacı gütmeyen eko kuruluş). Ayrıca, herhangi bir geri dönüşüm işletmesi, alternatif enerji kaynakları dağıtım şirketi, çevre koruma ajansı, bağış toplama bürosu, organik ve biyoloji ile ilgili firma web siteleri, bilimsel araştırma veya sosyal kampanyalar vb.
Temayı çevre dostu hareket tanıtımınız, çevre korumanız, doğal gücünüz (güneş, rüzgar) veya sadece ana doğamızı kurtarmaya yönelik bir blog olarak kullanabilirsiniz. Ayrıca, eko gönüllülük için harika.

Geya WordPress Teması; Elementor WordPress Teması, Gutenberg WordPress Teması, WPML WordPress Teması, WooCommerce WordPress Teması, Alternatif WordPress Teması, Enerji WordPress Teması, Biyoloji WordPress Teması, İşletme WordPress Teması, Kampanya WordPress Teması, Bağış WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : Elementor, Gutenberg, WPML, WooCommerce

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 5.8'e kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-319

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews