Catamaran WordPress Teması

Açıklama

Catamaran WordPress Teması, Catamaran modern ve çekici bir premium WordPress temasıdır. Yatlar iş ve tekneler kiralama hizmetlerinin çevrimiçi sunumu için hazırlanmıştır. Bunu tek bir yat ve tekne kiralamak veya herhangi bir satış / kiralama ajansı için bir şirket şirketi sayfası olarak değiştirmek için kullanabilirsiniz.
Tema bu ek hizmetler için kullanılabilir: balıkçılık firması, yelken bürosu, kutlama, yelken, su sporu, yelkenli, yarış, sörf, rüzgar sörfü, parasail, seyir ve yat tüzüğü. Tekne ve yat rezervasyonu için mükemmeldir.
Catamaran, Elementor Page Builder ile uyumluluğa sahiptir. Ayrıca, çarpıcı görsel temsil için devrim kaydırıcısı ile uyumludur. Ayrıca rezervasyonlarınızı ve etkinliklerinizi oluşturabilmeniz ve yönetebilmeniz için rezerve edilen randevular ve etkinlik takvimi ile çalışır. Her şeyden önce, çok dilli siteler için WPML ile uyumludur.

Catamaran WordPress Teması; Elementor WordPress Teması, Elementor Pro WordPress Teması, Gutenberg WordPress Teması, WPML WordPress Teması, WooCommerce WordPress Teması, Ajan WordPress Teması, Bot WordPress Teması, Rezervasyon WordPress Teması, Komisyoncu WordPress Teması, Katalog WordPress Teması, Tatil WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : Elementor, Elementor Pro, Gutenberg, WPML, WooCommerce

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

LESS, CSS, JS

Kontrol

Sürüm 5.8'e kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-314

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews