Zingbox – Wind & Solar Energy WordPress Teması

Açıklama

Zingbox – Wind & Solar Energy WordPress Teması, Zingbox – Wind & Solar Energy WordPress teması
Zingbox, yeşil, güneş, sürdürülebilir, rüzgar gücü, güneş gücü, yenilenebilir enerji, alternatif enerji, elektrik, güneş enerjisi, enerji üretimi ve diğer aynı şirket web siteleri için bir WordPress tema yapısıdır. Tema 02 benzersiz ev sayfası, 02 başlık stilleri, 02 altbilgi ve 16+ varyant iç sayfa ile birlikte. WooCommerce Entegre
Güneş enerjisi, alternatif enerji ve yeşil enerjili, güneş panelleri, güneş panelleri, sürdürülebilir enerji, güneş enerjisi, rüzgar türbinleri, güneş gücü, yeşil enerji şirketi, yel değirmen ürünleri, güneş pil şarjı, güneş pili, güneş enerjisi oluşturmayı planlıyorsanız Hidroelektrik, elektrik, nükleer enerji, çevre tasarrufu girişimleri, akarsu enerjisi, elektrik şirketi, yenilenebilir kaynaklar, serbest enerji, jeotermal enerji, biyokütle, biyoyakıt, çevre dostu teknolojiler, organik ve biyoloji eervices eervices mağaza sitesi harika bir seçimdir.
Zingbox, ziyaretçilere UX/UI açısından en iyi deneyimi sunmak için optimize edildi, yeni web sitenizi güneş enerjisi için gerekli özelliklerle kolayca kullanmanız ve başlatmanız için özel alternatif enerji niş demoları ve sayfaları tasarladık. E -posta logosu, işletme adı, telefon numarası vb. Sonra tam bir web sitesi olacak, optimize edilmiş SEO, hızlı yükleme
Tema Anahtarı Özellikleri:
Elementor Page Oluşturucu: WordPress için Elementor Page Oluşturucu Site içeriğinde çalışmak için tonlarca zaman kazandıracak sürükle ve bırak ön uç ve arka uç sayfası oluşturucu eklentisidir. Hesca Düzen Tasarım: Mobil cihazlarda web sitenizin görünümü bu günlerde çok önemlidir. Bu yüzden kirli temanın hem mobil, masaüstü hem de retina ekranlarında harika göründüğünden emin olduk! Tek tıklama demo ithalatçısı: Demo veri ithalatçısı ile sitenizi dakikalar içinde özelleştirmeye hazır olacaksınız .. Burada video izleyin Video Birini izleyin Demolifetime güncellemelerini ve kullanıcı desteğini yükleyin: Temamızı satın aldıktan sonra. Ücretsiz ömür boyu güncellemeler alacaksınız. Müthiş destek ekibimiz, web sitenizi özelleştirmeyi bitirebileceğinizden emin olmak için tüm destek sorularını ele alacaktır.WPML ve Çeviri Hazır: Tema, çok dilli düzenlerin oluşturulmasını destekleyen en popüler WordPress eklentisi ile uyumludur. Web sitenizi WPML ile herhangi bir dile çevirin! Gelişmiş Tipografi Seçenekleri: Güçlü Tema Seçenekleri Paneli aracılığıyla Google Web Fonts Kütüphanesi’nden herhangi birini seçin! Artık markanız için benzersiz bir stil ayarlayabilirsiniz! Arama Motoru Optimizasyonu (SEO): W3C onaylı kod, uygun HTML ve optimize edilmiş kod ile SEO en iyi uygulamaları göz önünde bulundurarak şablonlarımızı tasarladık ve geliştirdik. Sayfa Optimizasyonu Woorank’ı veya başka bir web sitesi Feature Feature Liste 08 Benzersiz Demos Home’u kontrol edebilirsiniz.
WordPress 6.x tamamen test edildi
Elementor Drag & Drop Page Builde
WooCommerce Entegre
Çocuk teması hazır
GDPR uyumlu
Tek tıklama yüklemeli tam demo
% 100 tamamen duyarlı, web siteniz neredeyse cihazda çalışacak
Kodlama bilgisi gerekmez
Güçlü Sayfa Seçenekleri
Mailchimp entegrasyonu
Envato Toolkit güncellemeleri
Yapışkan başlık seçeneği
Retina Hazır
İyi organize edilmiş kodlar
Harika site performansı
İletişim Formu Desteği
Özel CSS Desteklendi
Sınırsız Renkler Şeması
135 rüzgar güneş simgeleri dahil
Paralaks efekti
Google Yazı Tipleri
Ücretsiz Güncelleme ve Destek
Çapraz tarayıcı ve platformlar arası uyumluluk
Ve daha fazlası!

Zingbox – Wind & Solar Energy WordPress Teması; WooCommerce WordPress Teması, Elementor Pro WordPress Teması, WPML WordPress Teması, Elementor WordPress Teması, Bootstrap WordPress Teması, Alternatif WordPress Teması, Enerji WordPress Teması, Biyografi WordPress Teması, Ekoloji WordPress Teması, Elektrik WordPress Teması, Element WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : WooCommerce, Elementor Pro, WPML, Elementor, Bootstrap

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

HTML, CSS, JS

Kontrol

Sürüm 4.6'a kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-265

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews