Milano – Event & Conference WordPress Teması

Açıklama

Milano – Event & Conference WordPress Teması, Milano, konferans ve etkinlik web sitesi için duyarlı bir modern WordPress temasıdır. En son WordPress teknolojisi ile oluşturun. Büyük Konferans Destek Düzenli Düzeni Destekleyin, böylece tüm cihazlarda harika görünüyor.
WordPress veya WordPress konferansında bir sonraki etkinliğiniz için bir web sitesi başlatmayı mı planlıyorsunuz? WordPress temasına bir konferansa mı ihtiyacınız var? Milano, resmi bir konferans, dost toplantı, sergi veya başka bir toplantı olsun, her türlü etkinlik için mükemmel bir etkinlik temasıdır. Bu son derece özelleştirilebilir tema, çarpıcı bir etkinlik sitesine hızlı bir şekilde başlamanızı sağlar.
Milano’nun tam özellik listesi
Milano, etkinliğinizi veya konferansınızı büyük bir başarı haline getirecek birçok şaşırtıcı özellik ve işlevle birlikte geliyor. Lütfen aşağıdaki herhangi bir etkinliği, konferansı, sergiyi, toplantıyı vb. Yüceltmeyi bekleyen Milano özelliklerini keşfedin.
8 Home Varyationsmilano, etkinliğinizi ve konferans gereksinimlerinizi kesinlikle karşılayacak 8 ana sayfa varyasyonu sunar. Tema herhangi bir toplantı, sergi, kongre, etkinlik, konferans veya etkinlik yönetimi web sitesi için uygundur.
OnePage normal ana sayfa düzenleri ile birlikte, Milano temasında bir OnePage varyasyonu da sağlanır. Bu OnePage varyasyonunu kullanarak, çekirdek içerikleri ekleyerek bir konferans veya etkinlik sitesi hızlı bir şekilde başlatabilirsiniz.
Modern ve Duyarlı Milano, her türlü etkinlik, konferans veya toplantı için gerçekten ideal olan% 100 duyarlı ve tamamen mobil dostu bir WordPress temasıdır. İçerik blokları, konferans sitesinin göz attığını kullanarak cihaza bağlı olarak etkinlik teması tarafından farklı konumlandırılır. Taze, temiz ve modern bir kullanıcı arayüzü/ux spor.
SEO dostu arama motoru optimizasyonu veya SEO, herhangi bir web sitesi için çok önemlidir. Etkinlik veya toplantı web sitenizin de SEO optimize edilmesi gerekir. Milano SEO dostudur, bu nedenle konferans veya sergi siteniz arama sonuçlarında daha yüksek olacaktır.
Etkinlik Geri Sayım Timerevery etkinliği veya konferansı kesin bir zamana sahiptir. Bu, kendi etkinliğiniz, konferansınız veya buluşmalarınız için de geçerlidir. İlgilenen tarafların etkinliğinizin veya konferansınızın ne zaman başlayacağını bildirmek çok önemlidir. Bir geri sayım zamanlayıcısı mükemmel bir şekilde yapabilir. Milano teması, ana sayfanın en üstünde, ziyaretçilere etkinliğe başlamak için ne kadar zaman kaldığını bildiren bir geri sayım zamanlayıcısına sahiptir. Her paydaşın düzenleyeceğiniz konferans hakkında iyi bilgilendirilmesini sağlayacak harika bir özelliktir.
Etkinlik Schedulewith Milano, belirli oturum sürelerini, konumları, konuşmacıları diğer ayrıntılarla iletmek için tüm konferans veya etkinlik programını sunabilirsiniz. Görevlileriniz etkinliğe, konferansa vb.
Konuşmacılar Listesi Milano, etkinlik veya konferans sitenizden beklediğiniz her işlevle birlikte gelir. Bir etkinlik hoparlörünü kolayca oluşturabilir, hoparlör profilleri oluşturabilirsiniz vb. Özel hoparlör kısa kodumuzu kullanarak konferans hoparlörlerini küratörlü bir listede de görüntüleyebilirsiniz.
Fotoğraf Galerymilano, etkinlik veya konferans web sitenize fotoğraf galerileri eklemenizi sağlayan özel bir galeri yazı tipine sahiptir. Bu çok kullanışlı bir özellik çünkü herkes değerli anlarını başkalarıyla paylaşmayı sever. Bu nedenle, toplantınızı, konferansınızı veya sergi fotoğraflarınızı ziyaretçilerinizle paylaşmak için bunu kullanmayı sevmelisiniz.
Etkinlik satma biletsmilano, WooCommerce’i destekler, böylece konferansınız için çevrimiçi bilet satabilirsiniz. WooCommerce, genişleyen ödeme ağ geçidi desteğiyle daha geniş ödeme yöntemi seçeneklerini kullanmanızı sağlar.
Zengin tema seçeneği, güçlü tema seçeneklerinin büyük bir koleksiyonuna sahip olan Milano, eşsiz bir konferans/etkinlik WordPress teması olarak ortaya çıkıyor. Siteye bir logo ekleyin, bir renk şeması seçin, yazı tipi stilini ayarlayın, harekete geçirme alanları ekleyin ve daha hızlı!
WPBakery Page BuilderMilano, etkinlik veya konferans web sitenizi kullanıcı dostu sürükleme ve bırak WPBakery WordPress sayfa oluşturucu ile mümkün olan en kısa sürede oluşturmanızı sağlar. İyi haber şu ki, Premium WPBakery eklentisi Milano temamızla ücretsiz olarak sunuluyor. Sizi anında 34 $ kazandırır!
Özel WPBakery Shortsodes, Milano temasının bir geri sayım zamanlayıcısını sergilemek, etkinlik hoparlörlerini görüntülemek, konferans blog başlıklarını göstermek vb.
Çocuk teması, Milano tema paketi bir çocuk teması içerir, yani temaya herhangi bir özelleştirme yapmak ve temayı gelecekte güncelledikten sonra bile korumak için çocuk temasını kullanabileceğiniz anlamına gelir. Dikkatinizi etkinliklerinize veya konferanslarınıza yerleştirebilirsiniz ve siteniz Milano ile her zaman harika kalacaktır.
İletişim Formu 7 Milano Tema Paketi, her türlü etkinlik veya konferans için sitenize bir iletişim formu eklemek için kullanılabilen İletişim Form 7 eklentisi içerir.
Mailchimp entegre bir konferans veya etkinlik ayarlamak isterseniz, daha büyük başarıyı sağlamak için paydaşlarla temas kurmanız gerekir. Milano için yerel MailChimp desteği sağlıyoruz, böylece e -posta listeleri oluşturabilir, e -posta adresleri toplayabilir ve konferans siteniz için e -posta kampanyaları çalıştırabilirsiniz.
Çeviri hazır uluslararası etkinlikler ve konferanslar, web sitelerinin içeriği birden çok dilde görüntülemesini gerektirir. Bunu biliyoruz ve bu yüzden Milano’da çeviri ve çok dilli destek sağladık. Ayrıca RTL hazır.
Google Fontswith Milano, etkinliklerinizi daha iyi tipografi ve içerikle temsil edebilirsiniz. Milano, konferans sitenizde Google yazı tiplerini kullanmanıza olanak tanır, böylece aralarından seçim yapabileceğiniz 600’den fazla yazı tipi alırsınız.
Google MapsMilano, özel bir WPBakery kısa kodu kullanarak Google Haritaları toplantı veya sergi sitenize yerleştirmeyi destekler. Ziyaretçilerin konferans yerini kolayca bulmasına ve etkinlik konumuna zamanında ulaşmasına yardımcı olur.
Milano Eklentisi Tema Milano eklentisi bir etkinliği yönetmeyi çok kolaylaştırır. Bu eklenti konferans sitesinin temel özelliklerini yönetir. Etkinlik programını kontrol edin, konferans hoparlör profilleri ekleyin, etkinlik fotoğraf galerileri oluşturun ve daha fazlası kolaylıkla.
Değişim yeri
V1.1.1 Demo URL.
WordPress 5.8 uyumluluk.
Demo ithalatı için güncellenmiş XML yolu.

Milano – Event & Conference WordPress Teması; WPBakery Page Builder WordPress Teması, İşletme WordPress Teması, Konferans WordPress Teması, Kongre WordPress Teması, Etkinlik WordPress Teması, Sergi WordPress Teması, Konuşmacı WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : WPBakery Page Builder

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 6.0'a kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-226

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews