Orgarium – Agriculture & Organic WordPress Teması

Açıklama

Orgarium – Agriculture & Organic WordPress Teması, Orgarium – Tarım ve Organik Çiftlik WordPress teması. Sadece sıradan WordPress teması değil, tarım ve organik çiftlik için yeni bir yumuşak ve temiz profesyonellik görünümü. Bu tasarımlar yaratıcılığı her sayfada sadelikle birleştirir. Bu WordPress teması tüm Tarım ve Organik Çiftlik web sitesi için uygundur.
Bu tema herhangi bir tarım ve organik çiftlik için inşa edilmiş ve uygundur: organik gıda, organik gıda dükkanı, süt çiftliği, hayvancılık, meyve, sebze, doğa, doğal ürünler, organik gübre, kümes hayvanları, balıkçılık, ormancılık veya tarım işi ve daha fazlası, Bu sizin için tema.
Kişisel veya iş kullanımı için her türlü web sitesi için harika bir aday, kullanımı kolay ve son derece özelleştirilebilir.
Temanın, sitenizi yönetmek için birçok yararlı seçenek ve araç içeren kendi süper güçlü tema kontrol paneline sahiptir: Elementor Page Builder, Revolution Slider, Etkinlik Takvimi, Özel Simge Yazı Tipi, vb. Ve tema en son Web Teknolojilerini Uygula: Bootstrap 5, Sass, HTML5, CSS3, Font Awesome.

Orgarium – Agriculture & Organic WordPress Teması; WooCommerce WordPress Teması, Elementor WordPress Teması, Elementor Pro WordPress Teması, WPML WordPress Teması, Tarım WordPress Teması, Tarım WordPress Teması, Çiftçi WordPress Teması, Günlük WordPress Teması, Günlük WordPress Teması, Çiftlik WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : WooCommerce, Elementor, Elementor Pro, WPML

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, SASS, JS

Kontrol

Sürüm 5.8'e kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-223

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews