Senatory – Political Candidate WordPress Teması

Açıklama

Senatory – Political Candidate WordPress Teması, Senatör teması farkındalık yaratır ve seçmenleri çevrimiçi çekmek için siyasi kampanyanızı başlatır. Kullanıcılara hizmetleriniz hakkında bilgi veren modern ve benzersiz bir tasarım politik WordPress temasıdır. Örneğin, son ve yaklaşan gündemlerinizi çevrimiçi olarak görüntülemenizi sağlar. Tek kelimeyle, size siyasi kampanyanız için mükemmel bir başlangıç ??sağlayacaktır.
Senatörün mükemmel özellikleri:
Senator, siyasi adayların, siyasi kampanyaların, seçim kampanyalarının, adayların, seçimlerin veya başka herhangi bir siyasi parti web sitesinin ihtiyaçlarını karşılamaya geliyor. Ve bunu politikacılar, politika, oylama, aday oylama veya benzer politika tema hizmetleri için kullanabilirsiniz.
Bu nedenle Senator, görevinizi daha rahat ve tatmin edici hale getirmek için birçok olağanüstü özellik içeriyor. Örneğin, şık, modaya uygun ve yaratıcı tema gibi özelliklere sahiptir.
Rafine ve Temiz Kod
Güçlü Kontrol Paneli
Yazı Tipleri – Barlow, Roboto ve Kalam
Simgeler – Icomoon ve Font Awesome
Tek tıklamayla demo kurulumları
SEO dostu ve yüksek hızlı sayfa yükleme
Temiz tasarım ve çapraz tarayıcı uyumlu
Elementor Page Builder
Mükemmel 7/24 destek ve iyi belgelenmiş
Altbilgi için Seçenekler Özelleştir
Hiçbir kodlama bilgisi gerekmez, ne hissediyorsunuz? Şık, zengin ve özel “Siyasi Seçim Kampanyası için WordPress temamız – senator” ile yüzmek mi istiyorsunuz? Şiddetli bir notta, gizli bir masrafı veya karmaşıklığı olmayan şeffaf bir temadır. WordPress Tema Tasarımı ve tema ile geliştirilen
Artık ne olduğunu anladığınıza göre, kendi işinizi veya siyasi seçim kampanyası hizmetlerini onunla yapmaya yeterince ikna oldunuz mu?
Daha hızlı sürün ve şimdi senatör temanızı tutun. Ve gezegenin ilinizde neden ve nasıl olduğunuzu trol etsin.

Senatory – Political Candidate WordPress Teması; Kampanya WordPress Teması, Aday WordPress Teması, Demokrat WordPress Teması, Seçim WordPress Teması, Devlet WordPress Teması, Belediye WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : WordPress

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

Responsive

Kontrol

Sürüm 6.0'a kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-211

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews