Energyland – Solar & Renewable Energy WP Theme WordPress Teması

Açıklama

Energyland – Solar & Renewable Energy WP Theme WordPress Teması, Energyland, yeşil, güneş, sürdürülebilir, güneş enerjisi, alternatif enerji, rüzgar gücü, güneş enerjisi, yenilenebilir enerji, elektrik, enerji üretimi ve diğer aynı şirket web siteleri için kapsamlı bir Elementor Business WordPress temasıdır. Bu tema paketi, tekerleği yeniden icat etmeden profesyonel görünümlü bir web sitesi oluşturmak için kolayca kullanılabilir.
Güneş ve yenilenebilir hizmetleri teşvik etmek söz konusu olduğunda, yeşil enerji şirketleri iş kalitesini çekici bir şekilde paylaşma ihtiyacını karşılayacaktır. Bu şablon paketi burada çok ihtiyaç duyulan destek ve yardım sunabilir. Özellikle sunduklarınızı çekici bir şekilde tanıtmak için ihtiyacınız olan desteği sağlamak için tasarlanmıştır. Öte yandan, bir hidroelektrik, jeotermal veya biyokütle web sitesi oluşturma sürecine katılan insanlar da kullanabilecektir.
Energyland ile çalışabilir ve güneş panellerinizi veya yel değirmeni e-ticaret web sitenizi oluşturabilirsiniz. Onu kullanabilir ve ürünlerinizi satabilirsiniz. Bu da gelecekte size mükemmel yardım sağlayacaktır.
Energyland, WordPress tabanlı web projeniz için kesinlikle harika bir başlangıçtır. 25+ önceden hazırlanmış Elementor sayfası oluşturucu widget’ları ile birlikte gelen binlerce seçenek sayesinde daha birçok benzersiz sayfa oluşturabilirsiniz. Yapısının esnekliği WordPress eklentileriyle uyumlu olarak, sürükle ve bırak özelliğini kullanarak formlar, videolar ve tek ürünler gibi sayfaları kolayca oluşturabilirsiniz.
Energyland – Solar & Yenilenebilir Enerji WordPress Teması:
WordPress Customerer’daki Sezgisel Sürükle ve Drop Elementor Sayfa Oluşturucu ve Tema Seçenekleri panelini kullanarak tamamen duyarlı ve özelleştirilmesi kolaydır. WordPress temasını tercüme et, sitenizi dakikalar içinde çalıştırmanıza, mükemmel bir kullanıcı ve yönetici deneyimi sağlamanıza ve ziyaretçileri katılımcılara dönüştürmenize yardımcı olacaktır!
Ayrıca, 1 Tıklama Kurulum İthalatı, 02’den fazla önceden inşa edilmiş güneşin tümünü, rüzgar enerjisi ana sayfası demolarını ve diğer kullanışlı iç sayfaları içe aktarabilirsiniz. Web siteniz için hızlı bir şekilde içe aktarılabilirler. Bu ulaşım teması aynı zamanda duyarlı, SEO & Speed ??için iyi optimize edilmiş ve çekici kampanyalar .. ve daha fazlası?
Energyland temasıyla ne elde edersiniz
3 Yaratıcı Ana Sayfa ve 3 Farklı Üstbilgi ve Altbaşı:
Energyland, 3 harika ana sayfa düzeni ve 3 farklı üstbilgi ve altbilgi ile birlikte gelir.
Elementor Builder:
Hızlı, sezgisel ve akıllı sayfa Energyland, özelleştirmenizi hızlı ve kolay hale getirecektir. Düzen bir dakika içinde yayınlanmaya hazır olacak!
Tek tıklama kurulum:
Güçlü tek tıklamalı yükleyicimizle Energyland’ı yükleyin. Sitenizi kısa sürede çalıştırın! Hızlı, kolay ve roket hızlı!
Duyarlı ve Retina Hazır:
Web sitenizin mobil cihazlarda görünümü bugünlerde çok önemli. Bu yüzden Energyland’ın hem mobil, masaüstü hem de retina ekranlarında harika göründüğünden emin olduk!
Çeviri Hazır:
Energyland, çok dilli düzenlerin oluşturulmasını destekleyen en popüler WordPress eklentisi ile uyumludur. Web sitenizi WPML ile herhangi bir dile çevirin!
Gelişmiş Tipografi Seçenekleri:
Güçlü Tema Seçenekleri Paneli aracılığıyla Google Web Font kitaplıklarından herhangi birini seçin! Artık markanız için benzersiz bir stil belirleyebilirsiniz!
İletişim Formu 7 ile uyumlu:
Energyland en güçlü ve en popüler özel iletişim formları WordPress widget ile uyumludur! Saniyeler içinde kendi formlarınızı oluşturun!
Redux Framework:
Energyland, en popüler, köklü, güçlü Redux Seçenekleri çerçevesine dayanmaktadır!
Ayrıntılı belgeler:
Kapsamlı belgeler ve Energyland’ın nasıl kurulacağı ve özelleştirileceği konusunda harika video kılavuzları, özelleştirmelerinizi süper kolay ve hızlı hale getirecektir!
Çapraz Tarayıcı Uyumluluğu:
Energyland tüm büyük tarayıcılar arasında harika görünüyor

Energyland – Solar & Renewable Energy WP Theme WordPress Teması; Elementor WordPress Teması, Elementor Pro WordPress Teması, Gutenberg WordPress Teması, WPML WordPress Teması, WooCommerce WordPress Teması, Element WordPress Teması, İşletme WordPress Teması, Yeşil WordPress Teması, Güneş WordPress Teması, Sürdürülebilir WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : Elementor, Elementor Pro, Gutenberg, WPML, WooCommerce

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS, SASS, HTML

Kontrol

Sürüm 4.9'a kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-196

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews