Techex – IT Solutions & Technology WordPress Teması

Açıklama

Techex – IT Solutions & Technology WordPress Teması, Techex – Bir BT Solutions & Technology Business çalıştırmayı planlıyorsanız, BT Solutions & Technology işi için profesyonel bir WordPress teması olan TechEx’i seçmelisiniz. Tema, dijital sektördeki yeni başlayanlar ve küçük ajanslar için de çok uygundur.
Techex, çevrimiçi varlığınız için hizmetler ve hizmet detayları, bizim hakkımızda, projeler ve blog sayfaları vb. Şirket web sitenizi yayınlamak mı istiyorsunuz? Bu tema en iyi seçimdir.
Bir bakışta özellikler:
———————————–
Demo İçeriği Dahil:
TechEx kutudan kullanıma hazırdır. Hızlı FTP veya WordPress üzerinden yükleyin ve etkinleştirdikten sonra demo içeriği yükleyebilirsiniz. Ardından, zaten tasarlanmış sayfalara kendi içeriğinizi ekleyebilirsiniz.
Tek tıklama kurulum:
TechEx’i güçlü tek tıklama yükleyicimizle yükleyin. Sitenizi kısa sürede çalıştırın! Hızlı, kolay ve roket hızlı!
Duyarlı ve Retina Hazır:
Web sitenizin mobil cihazlarda görünümü bugünlerde çok önemlidir. Bu yüzden Techex’in hem mobil, masaüstü hem de retina ekranlarında harika görünmesini sağladık!
Elementor Page Oluşturucu:
World En İyi WordPress Sayfa Oluşturucu Elementor Desteği
İletişim Formu 7 ile uyumlu:
TechEx, en güçlü ve en popüler özel iletişim formları WordPress widget ile uyumludur! Saniyeler içinde kendi formlarınızı oluşturun!
Güçlü Çerçeve:
TechEx, en popüler, iyi kurulmuş, güçlü Redux tema seçenekleri çerçevesine dayanmaktadır!
Ücretsiz ömür boyu güncellemeler ve destek:
Temamızı satın aldıktan sonra. Ücretsiz ömür boyu güncellemeler alacaksınız.
Ayrıntılı belgeler:
Kapsamlı belgeler ve TechEx’in nasıl kurulacağı ve özelleştirileceği konusunda harika video kılavuzları, özelleştirmenizi süper kolay ve hızlı hale getirecektir!
Çapraz Tarayıcı Uyumluluğu:
TechEx, IE9+dahil olmak üzere tüm büyük tarayıcılar arasında harika görünüyor.

Techex – IT Solutions & Technology WordPress Teması; Elementor WordPress Teması, Gravity Forms WordPress Teması, Elementor Pro WordPress Teması, Bootstrap WordPress Teması, bbPress WordPress Teması, Events Calendar Pro WordPress Teması, Bt WordPress Teması, Çözümler WordPress Teması, Teknoloji WordPress Teması, İnternet WordPress Teması, Özgür WordPress Teması, Element WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : Elementor, Gravity Forms, Elementor Pro, Bootstrap, bbPress, Events Calendar Pro

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

SASS, CSS, JS

Kontrol

Sürüm 5.0'a kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-195

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews