Insubux – Insurance Company WordPress Teması

Açıklama

Insubux – Insurance Company WordPress Teması, Incux – Sigorta Şirketi WordPress teması sigorta şirketleri, acenteler, sigorta acenteleri, küçük işletmeler, vergi yardımı firmaları, kurumsal, finansal danışmanlar ve bireysel müşteriler ve ilgili web siteleri için uygundur. InSubux teması, web sitenizi istediğiniz gibi kolayca tasarlayabilmeniz için bir sürükleme ve damla sayfa oluşturucu (Elementor) ile önceden paketlenmiş olarak gelir.
Incux Layout, bir dizüstü bilgisayar ekranı, iPad, iPhone, Android Mobile veya tablet olsun, herhangi bir boyutta güzel görünüyor. Ayrıca, tema, tek bir kod satırına dokunmadan herhangi bir öğenin görsel stilini değiştirmenizi sağlayan birçok özelleştirme seçeneği içerir.
InSubux, tüm kullanıma hazır bölümler, fonksiyonel bloklar, mükemmel öğeler ve güçlü izlenimler ve sayfalar (Hakk, Case, Hizmetler, Takım, SSS, İletişim,, Gibi Sayfalar dahil olmak üzere 3 ana sayfa varyasyon 3 başlık varyasyonuna ve 2 altbilgi varyasyonuna sahiptir. Blog…) Mevcut birçok varyantla bir web sitesi açmak için size tüm amaçlar sağlayın.
Elementor Page Builder: InSubux, WordPress için sayfa düzeninizi ve içeriğinizi zahmetsizce kurmanıza ve düzenlemenize olanak tanıyan en harika görsel sayfa oluşturucu olan en popüler Drag & Drop Elementor Live Page Builder ile birlikte gelir.
Revolution Slider: Slider Revolution, içeriğinizi en güzel şekilde görüntüleyen yenilikçi, duyarlı bir WordPress kaydırıcı eklentisidir. Visual Drag & Drop Düzenleyicisi, kendi hikayelerinizi kısa sürede anlatmanıza izin verir!
Tamamen duyarlı tasarım: Siteniz olması gerektiği gibi çalıştırılacaktır. InSubux – Sigorta Şirketi WordPress teması, her türlü cihaz için tamamen duyarlı bir düzendir.
İletişim Formu 7 Eklentisi: InSubux teması, her türlü form için Kişi Form 7 Eklentisi tam entegrasyonu ve kendi stiliyle birlikte gelir. Basit temas formlarından başlayıp içerideki birçok alanla zor formları bitirerek her türlü form oluşturabilirsiniz.
Tek Tıklama Demo İthalatçısı: Temaya eklenen çok kullanışlı bir özellik, yalnızca tek bir tıklamayla canlı bir önizleme içe aktarabilirsiniz. Her şeyi sıfırdan oluşturmak yerine içeriğinizi eklemek ve tasarımla oynamaktan keyif alacaksınız.
Güçlü tema seçenekleri: InSubux WordPress teması, çeşitli web tasarım ve geliştirme ihtiyaçlarını kolayca ayarlayabilen ve uyum sağlayabilen esnek tema seçeneklerinin mükemmel bir örneğidir.
Kapsamlı belgeler: InSubux WordPress teması çok ayrıntılı belgelerle birlikte gelir, bu nedenle kodlama dillerine aşina olmasanız bile bu temayı özelleştirmekte sorun yaşamayacaksınız.
Tema Özellikleri: Kolay Tek Tıklama Kurulumu
Elementor sayfası oluşturucu üzerine inşa edilmiş
Devrim kaydırıcısı dahil
WordPress 5.8.x Desteklendi
Bootstrap 4.x ile inşa edilmiş
HTML5 ve CSS3 ile inşa edilmiş
Tamamen duyarlı tasarım
3 benzersiz ana sayfa varyasyonu
Drag & Drop Elementor Sayfa Oluşturucu
Google Web Yazı Tipleri Dahil
Benzersiz ve yaratıcı tasarım
Font harika simgeler
3 başlık varyasyonu
2 altbilgi varyasyonu
İletişim Formu 7
Ön yükleyici etkinleştir/devre dışı bırak
Yapışkan başlık
Özel widget’lar
Güçlü Tema Seçenekleri
Özelleştirmesi çok kolay
Özel destek
İyi yorumlanmış kod
Rahatınız için mükemmel temiz kod
Çapraz tarayıcı uyumluluğu: Chrome, Firefox, Safari, IE11
Lifetime Tema Güncellemeleri
Birçok popüler eklenti ile uyumlu
SEO optimize edilmiş
Çevrimiçi dokümantasyon Bu temada yer alan resimlerin telif hakkına sahip değiliz. Görüntüler sadece demolarımızda sunum amaçlı kullanılır. Bir stok görüntü web sitesinden lisans satın almadığınız sürece bu resimler web sitenizde kullanılamaz.

Insubux – Insurance Company WordPress Teması; Elementor WordPress Teması, Bootstrap WordPress Teması, Danışmanlık WordPress Teması, Danışmanlık WordPress Teması, İşletme WordPress Teması, Şirket WordPress Teması, Danışma WordPress Teması, Kurumsal WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : Elementor, Bootstrap

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

HTML, CSS, JS

Kontrol

Sürüm 6.0'a kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-190

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews