Yacht & Boat Rental – Yachbat WordPress Teması

Açıklama

Yacht & Boat Rental – Yachbat WordPress Teması, Yat ve Tekne Kiralama WordPress Teması
Yachbat muhteşem bir premium yat ve tekne kiralama wordpress temasıdır. Kiralama hizmetlerinin yanı sıra araba, motor ve tekne ile ilgili hizmetler sunan şirketler, kiralama ajansları veya yat sahipleri için tasarlanmıştır. Ayrıca, tema balıkçılık, yelken, yelkenli, dalış, su sporları, sörf, rüzgar sörfü, seyir ve yat tüzüğü gibi diğer birçok hizmet için mevcuttur.
Yachbat, başarılı bir yat hizmetleri web sitesi için ihtiyaç duyacağınız tüm özellikleri kapsar. İlk olarak, 03+ çarpıcı ana sayfa demoları, yat listeleri, tur detayları, yat ekibi, bizim hakkımızda, bizimle iletişime geçin, blog, … hepsi tekne hizmetlerinizin harika sunumu için. Tek tıklama demo içe aktarma aracı yardımıyla tema demosunu sitenize kolayca çoğaltabilirsiniz. Zaman kurtarıyor.
Özellikle, tüm rezervasyon işlevleri için BRW – Rezervasyon Kiralama Eklentisi WooCommerce tarafından güçlendirilir. Ayrıca, bu yat kiralama hizmetleri temasını Elementor Page Builder ile görsel olarak özelleştirebilirsiniz. Kullanabileceğiniz kodlama bilgisine sahip olmanızı gerektirmez. Dahası, Yachbat tamamen duyarlı ve% 100 Retina hazırdır ve müşterilere birçok cihazda aynı performansı verir.
Ve diğer özellikler aşağıda listelenmiştir. Şimdi kontrol et!
03+ önceden yapılmış ana sayfa demoları
03+ Güzel önceden hazırlanmış ana sayfa demoları seçilebilir. İstediğiniz gibi yat ve tekne gezisi hizmetlerinizi inşa etmeye başlayın.
Yat ve Tekne Arama Çubuğu
Yachbat’ın arama formunun yardımıyla hızlı bir şekilde bir yat ve tekne bulun.
Tekne ve Yat Hizmetleri Listesi
Yachbat – Yacht Charter Services WordPress temasında muhteşem yat ve tekne hizmetlerini sergiliyor.
Rezervasyon ve Talep Formu
Yachbat Kiralama WP teması hem rezervasyon formunu destekler hem de farklı kullanıcı amaçları için rezervasyon formu talep eder.
Seyahat Blogu sayfası
Okuyucularınızı, gezginlerinizi ve turistlerinizi şaşırtmak için seyahat hikayeleri ve makaleleri paylaşmanız için harika bir alan.
Temel Fonksiyonel Sayfalar
Bu tekne kiralama hizmetleri teması, kullanımı hazır olan temel iç sayfalarla birlikte gelir. Takım sayfası, takım detayları, hizmetler, hakkımızda, SSS, bize ulaşın. Sayfa içeriğini düzenleyin ve bitti.
Müşteri referansları
Gerçek müşteri geri bildirimleriyle site ziyaretçilerinden ve turistlerden daha fazla güven alın. Carousel tarzında güzel bir şekilde sergileniyor.
Siparişi Yönetin
Yönetici, filtre kullanarak herhangi bir sipariş bulabilir: müşteri adı, check-in tarihi, check-out tarihi, tarihten tarihe kadar, ürün adı, sipariş durumu.
Yat kontrol et
Herhangi bir yatın mevcut olduğunu kontrol edebilirsiniz. Takvim rezervasyonu ekranı kolayca mevcut yat.
Manuel Sipariş Oluşturun
Bir müşteri sizi aradığında veya yat rezervasyonu yaparken doğrudan ofiste, arka uçta manuel sipariş oluşturabilirsiniz.
Özel ödeme alanı
Rezervasyon formunda görüntülenecek özel alan oluşturabilirsiniz, ayrıca rezervasyon formu da talep edebilirsiniz. Tema, metin, textAea, e -posta, telefon, açılır, şifre gibi birçok türü destekleyin
Elementor ile Ürün Şablonu Oluşturun
Yönetici Elementor’da ürün şablonu kolayca oluşturabilir. Tema, ürün verilerini görüntülemek için tam öğeleri destekler.
Elementor – Görsel Sayfa Oluşturucu
Yachbat, Elementor ile hem ücretsiz hem de profesyonel sürümlerle tamamen uyumludur. Güçlü Drag & Drop sayfası oluşturucu – Elementor ile hayal edebileceğiniz herhangi bir düzeni oluşturun.
Mobil İlk Tasarım ve Duyarlılık
Yacht & Boat Kiralama Hizmetleri Teması – Yachbat, özellikle mobil cihazlarda ve diğer cihazlarda aynı performansı vermek için optimize edilmiştir!
Tek tıklama demo ithalatı
İnanılmaz bir aracın desteğiyle herhangi bir tema demosunu bir dakika içinde yükleyin – tek bir tıklama demo ithalatı.
WordPress Eklentileri Entegrasyonlar ve Uyumluluk
Yachbat-Marine Charter rezervasyonu WordPress teması ile birlikte, siteyi sorunsuz bir şekilde oluşturmaya yardımcı olmak için en çok kullanılan eklentilerle uyumludur. BRW – Yat kiralama için rezervasyon kiralama eklentisi, sayfa oluşturma için element, güzel bir ön sayfa için devrim kaydırıcısı, çok dilli siteler için WPML, daha iyi SEO ve diğerleri için matematik sıralayın.
Yachbat Tema Anahtar Özellikleri
Yachbat, başarılı bir WordPress web sitesi oluşturmak için tüm temel özellikleri içerir, yani. Yüksek Sayfa Hız ve Performans, SEO Optimizasyonu, RTL Desteklenen, Tema Çevirisi, Gerçek Zamanlı Özelleştirme, Sınırsız Renk Ayarları, Sınırsız Tipografi, Özel Destek, Ayrıntılı Belgeler.
Yachbat – Yacht & Boat Trip WordPress Tema Özellikleri: WordPress için Elementor Drag & Drop sayfası oluşturucu
03+ ana sayfa demoları
Yat listeleri, yat gezisi detayları
Yat arama formu
Hizmet Rezervasyonu ve Talep Formu
Yönetici Oder
Manuel Sipariş Oluşturun
Takvim rezervasyonu ile mevcut yat kontrol edin
Rezervasyon formuna özel alan ekleyin ve rezervasyon formu isteyin.
Müşterinin Siparişi İptal Etmesine İzin Ver
Müşterilere check-in tarihini hatırlatmak için otomatik olarak bildirimler gönderin.
Elementor ile Ürün Sayfası Oluşturun
Yat Ekibi ve Üyeleri
Müşteri referansları
Mobil ilk tasarım
Yüksek Yükleme Puanı
Blog Sayfaları
Çok sayıda önceden yapılmış işlevsel sayfa
Tek tıklamalı demo içe aktarma
WordPress eklentileri paketi
İletişim Formu 7 dahil
Daha kolay içerik oluşturmak için önceden yapılmış widget’lar
Hız, arama motoru optimizasyonu, mobil optimize edilmiş, yüksek dönüşüm oranı optimizasyonu ve sınırsız özelleştirme için optimize edilmiş
Temiz, modern, çok amaçlı tasarım her türlü web sitesi için kullanılabilir
Rahatlığınız için ayrıntılı temiz kod
Çapraz tarayıcı uyumluluğu: Chrome, Firefox, Safari, Opera, Edge
Duyarlı tasarım
Farklı kenar çubukları varyasyonları
Hem satırlarda hem de içerikte şaşırtıcı paralaks efektleri
Özelleştirme WordPress Customer Desteklenen özelleştirme işlemi sırasında hızlı ve mükemmel performans: temanın işlevlerini WordPress seçenekleri aracılığıyla yapılandırmanıza olanak tanır.
Customerer Sitenizi Özelleştirme: Ana Seçenekler, Yan Alan Seçenekleri, Sosyal Bağlantı, Post Liste Seçenekleri, Portföy Seçenekleri, Stil Seçenekleri, Düzen Ayarları, Altbilgi Bölümü Seçenekleri, Başlık Bölümü Seçenekleri
Bireysel özellikleri etkinleştirmek/devre dışı bırakmak için gelişmiş seçenekler
Site genişliği (tam genişlik veya kutulu), içerik alanı ve kenar çubukları üzerinde tam kontrol
Revolution Slider, sağlanan güncellemelere dahil
Hızlı ve uygun Elementor Builder
Mükemmel retina tasarımı için vektör simgeleri
Çok sayıda arka plan seçeneği: Satırlara paralaks arka plan görüntüleri ekleyin, stil menüler, başlık arka planı, kutulu içerik arka planı veya istemci logoları ekleyin
Üst sayfa ek stil olanakları
Çarpıcı başlık ve altbilgi oluşturucu işlevi
Sınırsız Düğme Stilleri: Düğmenin yüksekliğini ve şeklini manuel olarak ayarladınız, ayrıca ek CSS kuralları daha fazla seçeneğe izin verir
Akıllı telefonlarda ve tabletlerde uygun kullanımınız için dokunmatik dostu arayüz
Tamamen duyarlı tasarım
Kenar çubuğu jeneratörü, zevkinize göre sınırsız sayıda kenar çubuğu oluşturmanızı sağlar
Kolay Özelleştirme Araçları için Ana/İkinci Site Rengi’ni seçin

Yacht & Boat Rental – Yachbat WordPress Teması; Block Editor WordPress Teması, Gutenberg WordPress Teması, WPML WordPress Teması, WooCommerce WordPress Teması, Yat WordPress Teması, Bot WordPress Teması, Kira WordPress Teması, Kira WordPress Teması, Araba WordPress Teması, Motor WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : Block Editor, Gutenberg, WPML, WooCommerce

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 6.0'a kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-182

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews