Mission WordPress Teması

Açıklama

Mission WordPress Teması, Misyon, kiliseler, dua grubu, Hıristiyan, hayırseverlik, gönüllülük, inanan topluluğu, Tanrı Liderlik Akademisi ve kar amacı gütmeyen kuruluş için yaratılan bir kilise ve modern kilise wordpress temasıdır. Baptist Kilisesi, Protestan Kilisesi, Hıristiyan Kilisesi, Gönüllü ve Finansman web sitesi, Papaz veya Vaiz için İsa aracılığıyla insanlara yardım etmek isteyen harika olacak.
Çok fonksiyonlu bir tema olan Misyon, İslami bir merkez veya camiye, Müslüman Kilisesi’ne de adanmıştır. Hinduizm, Krishnaismm Taoizm ile ilgili herhangi bir web sitesi için bir şablon olarak görev yaptık. Tema ayrıca bir sinagog web sitesi, bir Yahudi topluluğu web sitesi, Yahudi kültürel etkinliklerinin bir web sitesi, öğretim oturumları ve dersler sunmak için inşa edilmiştir.
Görev, web sitenizi kurmanızı ve yönetmenizi kolaylaştırmak için çok yönlü düzenler oluşturmak için güçlü bir sayfa oluşturucu olan Elementor ile uyumludur. Ve çevrimiçi ürün satmak istiyorsanız, bir hayır kurumu bağış eklentisinin yanı sıra WooCommerce’i de içerir.

Mission WordPress Teması; Elementor WordPress Teması, Gutenberg WordPress Teması, WPML WordPress Teması, WooCommerce WordPress Teması, Budist WordPress Teması, Katolik WordPress Teması, Hıristiyan WordPress Teması, Hıristiyanlık WordPress Teması, Kilise WordPress Teması, Bağış WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : Elementor, Gutenberg, WPML, WooCommerce

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 6.0'a kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-178

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews