Abelle WordPress Teması

Açıklama

Abelle WordPress Teması, Abelle güzel, şık ve modaya uygun çok katlı WordPress temasıdır. Tırnak çubuğu ve güzellik salonu için hazırlanmıştır ve herhangi bir güzellik hizmeti için mükemmel bir şekilde uygun olabilir. Bunlar makyaj çubuğu, kaş barı, spa, saç veya masaj merkezi, berber salonu, dermatoloji kliniği, kozmetolog ve kozmetik mağazasıdır. Ayrıca çağdaş ve işlevsel tasarımı ile tırnak sanatınızı, tırnak tasarımınızı, manikür ve pedikür hizmetlerinizi veya diğer salon prosedürlerinizi tanıtabilirsiniz.
Tema, birinci sınıf eklentilerle uyumludur: WooCommerce, Revolution Slider, Wellness Business web sitenizi veya çevrimiçi güzellik mağazanızı kurmanızı ve yönetmenizi kolaylaştırmak için rezerve edildi. Abelle, tamamen duyarlı ve retinaya hazır olduğu için herhangi bir platformda harika görünen sezgisel bir görsel arayüze ve bilgilendirici bir düzene sahiptir. Tema, kripto para birimi ile ödeme kabul etmek için özel bir kripto eklentisi Elegro kripto ödemesi ile donatılmıştır. Bunu kullanarak mal ve hizmetlerinizi çevrimiçi olarak satabilir veya rezervasyonlar için ödeme kabul edebilirsiniz

Abelle WordPress Teması; Elementor WordPress Teması, Gutenberg WordPress Teması, WPML WordPress Teması, WooCommerce WordPress Teması, Güzellik WordPress Teması, İşletme WordPress Teması, Dermatolog WordPress Teması, Saç WordPress Teması, Makyaj WordPress Teması, Manikür WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : Elementor, Gutenberg, WPML, WooCommerce

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 6.0'a kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-177

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews