Preservation WordPress Teması

Açıklama

Preservation WordPress Teması, Koruma, güçlü, duyarlı ve modaya uygun bir çok bileşenli dilekçe ve sosyal aktivizm WordPress temasıdır. Crowdfunding, dilekçe web siteleri, aktivist, sosyal kampanya ve çağdaş sosyal hareketler için muhteşem bir çözümdür.
Ayrıca, çevre kampanyaları, sosyal grup gündemi veya bağış STK web sitesi, yardım web sitesi ve kar amacı gütmeyen kuruluş web siteleri için de çalışır. Önemli konuları kapsar: insan hakları, hayırseverlik, gönüllüler, siyaset, demokrasi, hükümet, bağış toplama, çevre, sosyal hareket, seçmen dilekçeleri, sosyal adalet, vahşi yaşam koruma, ayrıca bir aktivist blog, sosyal blog, yardım haberleri, ve siyasi dergi.
Koruma, güçlü Themerex çerçevesine dayanır, 4 çok yönlü ana sayfa laouts içerir ve son derece esnek bir WordPress sayfa oluşturucu olan Elementor kullanılarak inşa edilmiştir. Sosyal aktivizm ve bağış toplama web siteleri için en iyi çözümdür. Bir dizi kısa kod ve widget kullanır, SEO’ya hazırdır ve nedenleriniz için para toplamak için tam teşekküllü bir işlevselliğe sahiptir-bağış eklentisi.

Preservation WordPress Teması; Elementor WordPress Teması, Gutenberg WordPress Teması, WPML WordPress Teması, WooCommerce WordPress Teması, Aktivizm WordPress Teması, Kampanya WordPress Teması, Hayır Kurumu WordPress Teması, Kreş WordPress Teması, Kitle Fonlaması WordPress Teması, Bağış WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : Elementor, Gutenberg, WPML, WooCommerce

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 6.0'a kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-176

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews