Good Mood WordPress Teması

Açıklama

Good Mood WordPress Teması, Good Mood , taze, modaya uygun ve güçlü bir Şarap Mağazası ve Şaraphane WordPress Temasıdır. Bağ projeleri, çevrimiçi şarap dükkanı, şarap restoranları, üzüm çiftliği, plantasyon, sommelier derneği, şarap görevlisi ve yiyecek ve şarap blogları için hazırlanmıştır. Tema, tarım turizmi ve gastro-turizm, eski şarap, koleksiyon şarap, şarap kulübü, şarap mahzeni, bağcı, partiler/festivaller/tadımlar için harikadır. Şarap, birinci sınıf peynir ve eko ürünler üretiyorsanız da mükemmeldir.

*Şarap Restoranı ve Şaraphane WordPress Teması özellikleri *4 önceden hazırlanmış ana sayfa ve 5 güzel blog düzeni *Şarapla ilgili etkinlik takvimi *Şık WooCommerce mağazası *Kapsanan konular: şarap evi, şarap dükkanı, şarap restoranı ve şaraphane blogu

Good Mood WordPress Teması; Elementor WordPress Teması, Gutenberg WordPress Teması, WPML WordPress Teması, WooCommerce WordPress Teması, Tarım WordPress Teması, Kafe WordPress Teması, Olaylar WordPress Teması, Çiftlik WordPress Teması, Çiftçilik WordPress Teması, Yiyecek WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : Elementor, Gutenberg, WPML, WooCommerce

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 6.0'a kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-172

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews