Grange WordPress Teması

Açıklama

Grange WordPress Teması, Grange taze, modaya uygun ve güçlü bir çiftlik, çarşı, gıda pazarı WordPress temasıdır. Yemek festivali, şaraphane, bağ projeleri, çevrimiçi şarap dükkanı, şarap restoranı, peynir çiftliği, plantasyon, sommelier derneği, şarap ve gıda blogları, deniz ürünleri pazarı veya deniz ürünleri restoranı için hazırlanmıştır.
Tema Tarım ve Gastro-Tourizm, Şarap Kulübü, Şarap Mahzeni, Şaraplı, Partiler/Festivaller/Tadımlar için harika. Şarap, premium peynir, deniz ürünleri veya eko ürünleri üretirseniz de mükemmeldir.

Grange WordPress Teması; Elementor WordPress Teması, Gutenberg WordPress Teması, WPML WordPress Teması, WooCommerce WordPress Teması, Tarım WordPress Teması, Çiftlik WordPress Teması, Çiftçilik WordPress Teması, Festival WordPress Teması, Yiyecek WordPress Teması, Restoran WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : Elementor, Gutenberg, WPML, WooCommerce

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 6.0'a kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-170

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews