Facultic WordPress Teması

Açıklama

Facultic WordPress Teması, Fakülte, hem çevrimiçi hem de çevrimdışı eğitim kuruluşları için oluşturulan güzel, modern ve çekici bir eğitim temasıdır. Kurslar, okul öncesi, ilkokul, ortaokul, yüksek ve yüksek öğrenim için çalışır. Ayrıca bir üniversite, üniversite veya akademi, gayri resmi öğrenme veya enstitü için.
Fakülte, uzaktan özel okullar, ev-öğrenme, ders, öğretim, dil okulu, ders, sınıf, eğitim ve sanal kendi kendine öğrenme için iyidir.
LearnPress LMS Education WordPress eklentisi
Tema, en popüler eğitim WordPress eklentisi LearnPress LMS ile tam uyumluluk içerir. Çevrimiçi eğitim oluşturmaya ve yönetmeye yardımcı olur:
*Kurs Oluşturucu
*Gelişmiş sınavlar
*Ders zamanlaması ve programları
*Kurs Puanları, Ödüller, Sertifikalar ve Rozetler

Facultic WordPress Teması; Elementor WordPress Teması, Gutenberg WordPress Teması, WPML WordPress Teması, WooCommerce WordPress Teması, Sınıf WordPress Teması, Dersler WordPress Teması, Uzaktan Eğitim WordPress Teması, Eğitim WordPress Teması, Dil WordPress Teması, Merkez WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : Elementor, Gutenberg, WPML, WooCommerce

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 6.0'a kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-169

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews