Hotel Booking – Romancy WordPress Teması

Açıklama

Hotel Booking – Romancy WordPress Teması, Otel rezervasyonu wordpress teması
Romancy – Otel Rezervasyonu, otel, hostel, tatil, seyahat, rezervasyon, konaklama, restoran, pub için temiz, modern, yaratıcı, lüks, benzersiz bir WordPress temasıdır, spa Wellness, Hotel B & B, tatil odası/apartman kiralama vb.
Hotelft WordPress teması, müşterilerin gelişmiş bir arama filtresi sistemi ile gereksinimleri için uygun odaları bulabilecekleri bir rezervasyon listesi sayfası içerir. Buna ek olarak, bir müşteri birçok oda rezervasyonu yapmak istiyorsa, rezervasyon yapmak için birçok tek odalı detay sayfasına kaydırmak yerine sadece bu rezervasyon listesi sayfasını ziyaret etmesi gerekir.
Esnek rezervasyon formu
Tema birçok alanlı bir rezervasyon formu içerir: check-in ve check-out tarihi, yetişkin sayısı, çocuk sayısı, oda miktarı. Bunun yanında, gereksiniminizi karşılamak için rezervasyon formuna sınırsız alanlar ekleyebilirsiniz.
Oda listeleme sayfası
Oda listeleme sayfasında, müşterilerin ihtiyaçlarına hızlı bir şekilde uygun odalar bulmasına yardımcı olan gelişmiş bir arama filtresi sistemi oluşturduk. Özellikle, Ajax teknolojisi ile ziyaretçiler odaları rahatça arayabilirler. Oda listeleme sayfasıyla, rezervasyon yapmak için birçok tek odalı sayfaya kaydırmadan sipariş için birçok oda rezervasyonu yapabilirsiniz. Bu, müşteriniz için ilginç bir deneyim olacaktır.
Oda kurmak için birden fazla seçenek
Tema, birçok özelliğe sahip odalar kurmanıza yardımcı olur: küresel indirim, günlük fiyat, özel zaman periyodu için fiyat (sezon, tatil), ana hizmetler ve ek hizmetler, depozito, stok miktarı, mevcut olmayan süre, maksimum yetişkin sayısı, Maksimum çocuk sayısı, bir odanın alanı, yatak sayısı, banyo sayısı, olanaklar….
Sipariş yönetimi
Özel Filtre Sistemi sayesinde: Müşteri Adına Göre Filtre, Check-In ve Check-Out Tarihi, Tarihten… Bugüne, Oda Adı, Sipariş Durumu, Siparişleri Çok Çaba Getirmeden Yönetebilirsiniz
Manuel sipariş
Sistem, telefon aracılığıyla veya doğrudan kullanımda müşterilerin siparişleri olduğunda arka uçta manuel sipariş vermenizi destekler.
Elementor Page Oluşturucu
Bu temayı WordPress için çok uygun bir Drag-N-Drop PageBuilder olan Elementor’a inşa ettik. Temamızla web sitenizi oluştururken size en pürüzsüz deneyim sunmalıdır. WordPress teması duyarlı, mobil/tablet cihazlarında da görüntüleyebilirsiniz ve daha fazla cihazda çok daha fazla görünüyor.
Depozito ödeme
Sistem, müşterilerin kısmi ödeme veya tam ödeme yapmalarını sağlar.
** Hatırlatma**
Müşteriler, rezervasyon tarihini hatırlatmak için bir e -posta alacaklar
Sipariş iptali
Sistem, istedikleri takdirde konukların siparişlerini iptal etmelerini sağlar
Çarpıcı Özellikler Elementors ile Uyumlu
WooCommerce ile uyumlu
Canlı Özelleştir
Özelleştirmede tipografiyi kolayca değiştirin
Sınırsız renk
Uyumluluk WPML eklentisi
Tek tıklama demo içeriği
Geniş ve Kutulu Düzen
Sol/sağ/kenar çubuğu olmayan blog
İletişim Formu 7
675+ yazı tipi simgeleri dahil (Font Awesome)
Düz simge
Google Yazı Tipleri
SEO optimize edilmiş
Tarayıcı uyumlu
Hız performansı
Izgara sistemini kolayca değiştir

Hotel Booking – Romancy WordPress Teması; Elementor WordPress Teması, Gutenberg WordPress Teması, WPML WordPress Teması, WooCommerce WordPress Teması, Otel WordPress Teması, Rezervasyon WordPress Teması, Motel WordPress Teması, Konaklama WordPress Teması, Apartman WordPress Teması, Pansiyon WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : Elementor, Gutenberg, WPML, WooCommerce

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 6.0'a kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-167

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews