Investex WordPress Teması

Açıklama

Investex WordPress Teması, InvestEx, şık ve duyarlı bir iş danışmanlığı ve Investment WordPress temasıdır. Kurumsal ve bireysel müşterilere iş danışmanlığı, yatırım danışmanlığı ve vergi yardımı sunan şirket, firma ve ajans için tasarlanmıştır. Ayrıca, finans ve hukuk şirketi, danışman ve bireysel vergi/finans danışmanları için mükemmeldir. Ayrıca, InvestEx çok amaçlı bir iş şablonu olarak tasarlanmıştır, böylece temayı herhangi bir kurumsal web sitesi oluşturmak için kullanabilirsiniz.
Business Consulting WordPress Tema Özellikleri
Tam özellikli tema, kolay kullanım ve kapasite için güçlü kısa kodlar ve widget’lardan oluşan bir koleksiyonla birlikte verilir. Premium sürükle ve bırak sayfası oluşturucu – Elementor – Özelleştirme çalışmasını hızlı ve kolay hale getirir.
*Önceden yapılmış sayfalar: evler, hakkında, çözümler, hizmetler, fiyatlandırma tabloları
*İletişim formları
*Güzel galeri ve blog yazısı düzenleri
*Kullanımı kolay kısa kodlar
*InvestEx SEO dostudur ve kullanıcılarınızın kaydolmak üzere olması için İletişim Form 7 desteği sunar. Tam tarayıcı uyumluluğu ile süper hızlı ve tamamen duyarlıdır.

Investex WordPress Teması; Elementor WordPress Teması, Gutenberg WordPress Teması, WPML WordPress Teması, WooCommerce WordPress Teması, Muhasebe WordPress Teması, Danışmanlık WordPress Teması, Danışmanlık WordPress Teması, Ajans WordPress Teması, Analist WordPress Teması, İşletme WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : Elementor, Gutenberg, WPML, WooCommerce

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 6.0'a kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-163

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews