Shakti WordPress Teması

Açıklama

Shakti WordPress Teması, Shakti, bir Krishna Tapınağı için muhteşem bir çevrimiçi sunum, yoga, kilise, meditasyon ve manevi uygulamalarla bir geri çekilme merkezi, kültürel olaylar, öğretim oturumları ve ilham dersleri için.
Business Consulting WordPress Tema Özellikleri
Tam özellikli tema, kolay kullanım ve kapasite için güçlü kısa kodlar ve widget’lardan oluşan bir koleksiyonla birlikte verilir. Premium sürükle ve bırak sayfası oluşturucu-Elementor-Özelleştirme çalışmasını hızlı ve kolay hale getirir.
*Önceden yapılmış sayfalar: evler, hakkında, nedenlerimiz (bağış toplamak), liderlik
*İletişim formları
*Güzel galeri ve blog yazısı düzenleri
*Kullanımı kolay kısa kodlar
Shakti SEO dostudur ve kullanıcılarınızın kaydolmak üzere olması için İletişim Form 7 desteği sunar. Tam tarayıcı uyumluluğu ile süper hızlı ve tamamen duyarlıdır. Hatıra, yoga ekipmanı veya ritüel nesneler satmak istiyorsanız, tema WooCommerce eklentisi ile entegre edilmiştir. Sebepleriniz için para toplayacaksanız, sizin için harika bir bağış – bağış eklentisi var.

Shakti WordPress Teması; Elementor WordPress Teması, Gutenberg WordPress Teması, WPML WordPress Teması, WooCommerce WordPress Teması, Budizm WordPress Teması, Budist WordPress Teması, Kilise WordPress Teması, Bağış WordPress Teması, Bağış WordPress Teması, Bütünsel WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : Elementor, Gutenberg, WPML, WooCommerce

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 6.0'a kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-162

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews