Grit WordPress Teması

Açıklama

Grit WordPress Teması, Bugünün profesyonel yaşam koçu, spor eğitmeni, iş danışmanı, danışmanı veya ajansı için güçlü ve duyarlı bir yaşam ve iş koçu WordPress teması.
Bu temiz ve çağdaş iş ve yaşam koçu WordPress teması, benzersiz koçluk hizmetleriniz için profesyonel ve ilgi çekici bir çevrimiçi varlık yaratmanızı kolaylaştırır. Bu nihai koçluk ve danışmanlık WordPress temasının hayatınızı ve iş koçluğu hizmetlerinizi nasıl öne çıkarabileceğini ve önemli olan insanlar tarafından fark edilebileceğini görmek için önizlemeye göz atın.
Bir yaşam koçu veya iş koçu olarak, yaklaşımınız, stiliniz ve hizmetleriniz sizin için kişiseldir, bu nedenle WordPress sitenizin bunu yansıtması önemlidir. PJ Coach’un güçlü yönetici arayüzü ve kapsamlı kısa kodları, sitenizin görünümünü, düzenini ve işlevselliğini özelleştirme ve koçluk veya danışmanlık hizmetlerinize ihtiyaç duyan bireylerin ve kurumsal firmaların dikkatini çekmede tam esneklik sağlar.
WordPress için en popüler, kapsamlı ve kullanımı kolay e-ticaret eklentisi olan WooCommerce olmadan hiçbir modern iş danışmanlığı, ajans veya yaşam koçu web sitesi tamamlanamaz. Kendi çevrimiçi mağaza oluşturmak ve özelleştirmek ve koçluk literatürünüzü, kaynaklarınızı ve ürünlerinizi bugün satmaya başlamak hiç bu kadar kolay olmamıştı!

Grit WordPress Teması; Elementor WordPress Teması, Gutenberg WordPress Teması, WPML WordPress Teması, WooCommerce WordPress Teması, Danışman WordPress Teması, Randevu WordPress Teması, Blog WordPress Teması, Rezervasyon WordPress Teması, Koç WordPress Teması, Şirket WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : Elementor, Gutenberg, WPML, WooCommerce

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 6.0'a kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-161

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews