Ingenioso WordPress Teması

Açıklama

Ingenioso WordPress Teması, Ingenioso, çağdaş pazarlama stüdyosu ve yaratıcı ajans, web tasarımcının portföyü, pazarlama bürosu ve reklam firması, dijital ve grafik tasarım, web sitesi yapımı, SEO, SMM, vb. İçin en uygun taze, modaya uygun ve güçlü bir WordPress temasıdır.
Tema aynı zamanda değerlendirme, tasarım, öğrenci, moda, makyaj, visage, dijital, hibrit, büyüme, ilham, basılı, web portföyü, müşteri odaklı, tabletler ve dizüstü bilgisayarlar için her türlü çevrimiçi ve çevrimdışı portföylere uyuyor. turist acentası.
Tema, CV, VCARD, özgeçmiş, kişisel blog ve dergiler için harika ve ayrıca metin yazarı, tasarımcı, geliştirici, fotoğrafçı, moda, kişisel profil ve yaşam tarzı blog yazarı ve sergilemek isteyen diğer profesyoneller iseniz ihtiyaçlarınıza uygun olacaktır. eserleri, kariyer ve kartvizitleri.

Ingenioso WordPress Teması; WooCommerce WordPress Teması, Elementor WordPress Teması, Elementor Pro WordPress Teması, WPML WordPress Teması, Ajans WordPress Teması, Yaratıcı WordPress Teması, Yaratıcı WordPress Teması, Tasarım WordPress Teması, Portföy WordPress Teması, Stüdyo WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : WooCommerce, Elementor, Elementor Pro, WPML

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, SASS, JS

Kontrol

Sürüm 6.0'a kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-159

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews