Putter WordPress Teması

Açıklama

Putter WordPress Teması, Putter modern ve çekici bir golf kulübü wordpress temasıdır. Golf kulüpleri (diğer sporların yanı sıra), kişisel golf antrenörü, golf koçu, oyun, spor merkezleri, spor inceleme dergisi, tenis kulübü, spor blogu ve spor mağazası için mükemmel bir seçenektir. Ayrıca, golf üyeliği, rekabet, golf koçluğu, golf turnuvası ve tee zaman rezervasyonu için harika. Tema, kripto para birimi ile ödeme kabul etmek için özel kripto eklentisi Elegro kripto ödemesi ile donatılmıştır. Bunu kullanarak golf ekipmanınızı çevrimiçi olarak satabilir veya sınıflar ve etkinlikler için ödeme kabul edebilirsiniz.

Putter WordPress Teması; Elementor WordPress Teması, Gutenberg WordPress Teması, WPML WordPress Teması, WooCommerce WordPress Teması, Rezervasyon WordPress Teması, Koç WordPress Teması, Yarışma WordPress Teması, Yarışma WordPress Teması, E -Ticaret WordPress Teması, Golf WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : Elementor, Gutenberg, WPML, WooCommerce

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 6.0'a kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-151

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews