Quirky WordPress Teması

Açıklama

Quirky WordPress Teması, İlginç bir NFT, Kripto para birimi ve ICO WordPress temasıdır. Güçlü, modern ve cesur, genel olarak kripto para birimi, jeton ve blockchain blogu için mükemmel. Ayrıca bir kripto yolculuğu web sitesi olarak da kullanabilir ve dünyaya kripto iş şirketiniz veya ICO ajansınız ve genel olarak madencilik teçhizatınız veya kripto para iş organizasyonunuzla ne kadar kazandığınızı anlatabilirsiniz. Tema, kripto para birimi ile ödeme kabul etmek için özel kripto eklentisi Elegro kripto ödemesi ile donatılmıştır. Kripto şirket firmanızı tanıtabilir veya NFT’lerinizi satarak para kazanabilirsiniz. Quirky, Elementor Page Builder ve WCFM Frontend Manager gibi olağanüstü özellikler kullanır.

Quirky WordPress Teması; Elementor WordPress Teması, Gutenberg WordPress Teması, WPML WordPress Teması, WooCommerce WordPress Teması, Bitcoin WordPress Teması, Blok Zinciri WordPress Teması, Kripto WordPress Teması, Değişme WordPress Teması, Jeton WordPress Teması, Kripto Para WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : Elementor, Gutenberg, WPML, WooCommerce

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 6.0'a kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-150

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews