Fortius WordPress Teması

Açıklama

Fortius WordPress Teması, Fortius, kişisel bir koç, beslenme danışmanı ve fitness eğitmenleri, sağlıklı bloglar, sağlık kulübü şirketi, beslenme koçluğu, fitness merkezi, yoga dersleri ve spor dergileri için hazırlanmış güzel, duyarlı ve freshgym ve fitness eğitmeni WordPress temasıdır.
Bireysel ve grup eğitimi, spor diyeti, sağlıklı yaşam tarzı, kilo verme programı, aerobik, boks, crossfit, karate, dans, kas geliştirme, vücut geliştirme, spor salonu üyeliği, bikini gövdesi, kardiyovasküler egzersiz, koşu, halterlik, germe için mükemmeldir. Zaman çizelgesi ve zaman çizelgesi seçeneklerine sahip bir spor web sitesi yapmayı planlıyorsanız harika olacaktır.
WooCommerce eklentisini kullanarak fitness ekipman mağazası, protein mağazası, vitamin mağazası, spor kıyafetleri veya spor beslenme satabilirsiniz.
Tema, son derece işlevsel ve çalıştırılmasını kolaylaştıran güçlü çerçeveye dayanmaktadır.
Tema, web sitenizin kolay kullanımı ve kapasitesi için güçlü kısa kodlar ve widget’lardan oluşan bir koleksiyonla birlikte verilir. Devrim kaydırıcısı, rezervasyon randevuları, Elegro kripto ödemesi vb.

Fortius WordPress Teması; WooCommerce WordPress Teması, Elementor WordPress Teması, WPML WordPress Teması, Atletik WordPress Teması, Blog WordPress Teması, Koç WordPress Teması, Diyetisyen WordPress Teması, Fitness WordPress Teması, Spor Salonu WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : WooCommerce, Elementor, WPML

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, SASS, JS

Kontrol

Sürüm 6.0'a kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-145

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews