Foodie WordPress Teması

Açıklama

Foodie WordPress Teması, Foodie taze, modaya uygun ve güçlü bir yiyecek ve şarap wordpress temasıdır. Şarap projeleri, çevrimiçi şarap dükkanı, şarap restoranı, yerel çiftlik, fırın, plantasyon, Sommelier Association, şarap Steward ve Food & Wine blogları ile beslenme uzmanı veya diyetisyen kişisel sayfası için hazırlanmıştır.
Tema, tarım ve gastro-turizm, vintage şarap, koleksiyon şarap, şarap kulübü, şarap mahzeni, şarapçı, partiler/festivaller/tadım, catering hizmetleri ve eko ürünler için harika.
Foodie, Elementor Page Builder ile yapılır. Ayrıca, çevrimiçi mağazanız aracılığıyla şarap, alkol veya yiyecek satacaksanız Slider Revolution, WooCommerce ile de çalışır. Tema ayrıca etkinlikleri ve rezervasyonları çevrimiçi olarak düzenlemek ve yönetmek için rezervasyon eklentisi ve etkinlik takvimi eklentisi ile entegre edilmiştir. Her şeyden önce, web sitenizi şarap veya yemek bloglarına adamak istiyorsanız, temayı modern bir blog stilleriyle tamamladık.

Foodie WordPress Teması; WooCommerce WordPress Teması, Elementor WordPress Teması, Elementor Pro WordPress Teması, WPML WordPress Teması, Tarım WordPress Teması, Rezervasyon WordPress Teması, Kafe WordPress Teması, Diyetisyen WordPress Teması, Eko WordPress Teması, Çiftlik WordPress Teması, Envato WordPress Teması olarak kategorize edilmiştir.

WordPress Çözümleri
WordPress blog temaları, WordPress tema ücretsiz, WordPress full tema, En iyi WordPress temaları, WordPress tema satın al başlıklarına tıklayarak web sitenize yeni görünüm kazandırabilir, müşterilerinize vereceğiniz hizmetleri bir adım öteye taşıyabilirsiniz.

Tema Uyumluluğu : WooCommerce, Elementor, Elementor Pro, WPML

Not:WordPress temaları hakkında daha detaylı bilgi için bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Ek bilgi

Dosya

CSS, JS

Kontrol

Sürüm 6.0'a kadar test edildi

Ürün Kodu

WPTHM11-133

Henüz hiç yorum yok.

Bir değerlendirme yapın

Vendor Information

  • Store Name: Wpmodul
  • Vendor: Wpmodul
  • Address: İstanbul
  • 5.00 rating from 2 reviews